İnventus Servis Memnuniyeti

merttgl

Hectopat
Daha fazla  
İnventus ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim. Bu yılın başlarında inventustan Rage 24 adlı hazır sistem cüzi bir fiyattan aldım. Ekran kartı, işlemci, anakartı yukselttim. ASUS Dual RX 7600 8 GB R5 5600 işlemci B450M-A Pro Max anakart 16 GB RAM. Ekran kartı ile ilgili bir problem yaşadım ve iletişime geçtim ve benimle çok ilgilendiler ilk başta yapmam gerekenleri söylediler ve daha sonra hata devam edince ekran kartını kendilerine göndermemi istediler ve test ettiler. Buradan Barış Bey'e çok teşekkür ederim gerçekten çok ilgilendiler ve ekran kartını yenisi ile değiştirdiler ve ben ilgi ve alakadan gerçekten çok memnun oldum kendimi rahat ve huzurlu hissettim. Buradan İnventus ailesine çok teşekkür ederim. Yani korkmadan alışveriş yapılabileceğini gördüm ve gerçekten çok ilgilendiler benimle. Benim kendi görüşüm ve değerlendirmem gerçekten 10 üzerinden 10 puan olur. Birçok kişinin merak ettiğini konu sadece hazır sistemlerde bilgisayar kasasının kutusu ve ekran kartı için yapılmış bir kutu ile gönderiliyor diğer ürünlerin paketi yok ama faturalı arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…