İnventus Sistem Montajı ve Kargo Ücreti

SerhatTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yazın yaklaşmasıyla beraber yoğun bir ders yılının ardından sistem toplayacağım. Bazı parçaların montajını yapmaktan korkuyorum, yapabilir miyim bilmiyorum. O yüzden kasa, anakart, güç kaynağı ve işlemciyi İnventus'tan almak istiyorum. Öncelikle size bir kaç sorum olacak;
  • Tüm bileşenler tam değil (Bellek, ekran kartı yok) yine de toplarlar mı?
  • Kutularını da yanında gönderiyorlar mı? Gönderiyorlarsa kasayla beraber bir kolinin içine mi koyuyorlar yoksa ayrı ayrı mı gönderiyorlar?
  • Kargo parası ile ilgili bir bilgi göremedim. Biz mi ödüyoruz?
Cevaplarınız için teşekkürler.

Benim bildiğim kasanın toplanması için tüm bileşenleri satın alman gerekiyor, (kasa,PSU,işlemci,hdd,anakart,ram.) Ekran kartı zorunlu değildir sonuçta ekran kartı olmadan da işlemci içerisinde ki cpu sayesinde bilgisayar açılabilir ancak bellek olmadan olmaz.
Evet kutularını yanında gönderiyorlar, garantileri CD'leri kutu içeriği aynı, hatta belirtirsen ki belirtmeni tavsiye ederim, ekran kartını ayrıca kutuda gönderiyorlar, kargoda kasa içerisinde zarar görmemesi için.

Peki kutuların hepsini kasayla aynı koliye koyup mu gönderiyorlar yoksa ayrı ayrı mı? Kargo parası ne kadara gelir? Onlar mı ödeyecek ben mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…