İnventus ve eksen bilgisayar

Boot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alacağım sistem için iki farklı farklı site buldum(eksen bilgisayar ve inventus) Ancak ikisi arasında kararsız kaldım. İnventus çoğu ürün için kargo parası almıyor. Eksen de çok ucuz. Sorum şu hangisi daha güvenilirdir? Garanti açısından hangisi daha iyidir? Hangisini kullanmalıyım?

İkisi de gayet güvenilir firmalardır. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fakat, Inventus'un müşteri memnuniyetini daha çok beğeniyorum. Müşteri ile çok fazla ilgililer, diğer firmalara göre daha az sorun yaratıyor, sistemi profesyonel testlerden geçiriyorlar ve en önemlisi ise ürünün sorumluluğunu alıyorlar. Yani üründe çıkan bir sorunda direk iade yapıyorlar. Daha önce kendilerine defalarca sorular sordum, mail attım ve her seferden uzun uzun cevap verdiler. Doğrusu çok beğendim.

Ben tarafımı Eksen'den yana kullanacağım ki bu benim kendi düşüncem.İnventus'tan parça almayı denedim fakat kredi kartım yok ve kapı ödemeleri resmen 400 500 TL daha fazla o yüzden hiç yaklaşmadım.

@StanMadara Kapıda ödeme ile 500 TL daha fazla ne demek? Öyle şey mi olurmuş? O ürünlerin toplam KDV fiyatıdır.

İkiside güvenilir firmalar. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ancak @Silinen üye arkadaşımızın da dediği gibi Inventus müşteri memnuniyeti konusunda daha başarılır. Yine de güvenilirlik açısından iki firmada da sorun olacağını sanmıyorum.

@Silinen üye 500 Tl kapıda ödeme masrafı 3500 Tl'lik bir bilgisayarda lütfen yanlış anlamayın Düşük fiyatlı bir üründe değildir.

İnventusta karar kıldım. Ancak benim alacağım ürünlerin 2-3 tanesinde kargo parası var. Montaj yaptırsam
Gelecek olan kasaya mı yokasa sadece o parçalara mı kargo parası öderim? Ankarada oturyorum. Yaklaşık nne kadar kargo parası ile gelir?

Eksenin dolar kampanyasıda bitmiş bulunmakta fiyatları şuan son derecede pahalı.

Ülkenin durumuna bak, iletişimden mesaj atıp cevap gelince sevinenler olmuş. Olması gereken bu zaten, mal sahibi isen elinden gelen en iyi hizmeti sunacaksın. Artık herkes öyle bir kötü satıcı olmuş ki, bir kere normal bir şey yapan insanı olağan üstü karşılıyoruz . Olması gereken bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…