Açıkçası kendim de 2K veya 4K monitör arayışındaydım ve Viewsonic VX2705-2KP-MHD monitör 3999 TL! şu konuyu gördüm. Sağ olsun @ViewSonic Türkiye konuyu açar açmaz forumdan çıkıp orada sorulan soruları yanıtsız bırakmış. İlk 14 günlük iade İnventus'un insiyatifinde o yüzden sıkıntı yaşayan oldu mu, İtopya benden servis raporu istemişti (Dell monitörde) ve öyle iade almıştı. Dell'in desteği aşırı iyi, açıkçası benim gördüğüm sorunu kendileri görmemelerine rağmen iade için belgeyi yollamışlardı, merak ettiğim ViewSonic bu durumda nasıl? Şu an XG2702 monitörünü kullanıyorum gayet de memnunum fakat bir tane bile ölü piksel çıkarsa veya arka aydınlatma bozuksa kullanamam açıkçası. DH üzerinde piksel politikası paylaşmışlar, siyah ve beyaz ayrı ayrı 5, toplamda 8'e kadar sanırım kendi toleransları içerisinde. Yanlışım yoksa hakem heyeti 1 tane bile çıkması durumunda tüketici yönünde karar veriyor. Paranın kolay değer kaybettiği bu zamanda HH kararını beklemek açıkçası zararıma olacaktır. Deneyimi olan veya başka bir site, firma tavsiyesi olanlar belirtirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.