Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #31 Hepsiburada.com'dan çeşit çeşit alışverişlerim oldu, bilgisayar bileşenleride dahildi. Bazen kargoya geç veriyorlar o can sıkabilir.
Hepsiburada.com'dan çeşit çeşit alışverişlerim oldu, bilgisayar bileşenleride dahildi. Bazen kargoya geç veriyorlar o can sıkabilir.
FurkanOZKAYA Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 330 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2015 #32 Pinkman dedi: Hepsiburada.com'dan çeşit çeşit alışverişlerim oldu, bilgisayar bileşenleride dahildi. Bazen kargoya geç veriyorlar o can sıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Benim de bilgisayar parçası alışverişlerim oldu hepsiburada.com'dan ancak ertesi günü elime ulaştı.
Pinkman dedi: Hepsiburada.com'dan çeşit çeşit alışverişlerim oldu, bilgisayar bileşenleride dahildi. Bazen kargoya geç veriyorlar o can sıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Benim de bilgisayar parçası alışverişlerim oldu hepsiburada.com'dan ancak ertesi günü elime ulaştı.