CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Ekim 2017 #11 İnventus satış öncesi ve sonrası için diğerlerinden iyi fakat biraz pahalıdır. Toplayacağın sistem parçalarında 100 TL'yi aşmayacak fiyat farkı oluşmuyorsa İnventus'tan al derim.
İnventus satış öncesi ve sonrası için diğerlerinden iyi fakat biraz pahalıdır. Toplayacağın sistem parçalarında 100 TL'yi aşmayacak fiyat farkı oluşmuyorsa İnventus'tan al derim.
canercano Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #12 ykula dedi: Telefon numarası yanlış değil ya. Bayağı aradım hepsinde de Inventus'a ulaştım. Eskiden mi arıyordun? Genişletmek için tıkla... haziran da ariyorum teyze cikiyor. Kadinda bikmis surekli yanlis aramalardan sikayetciydi baya . Simdi degistirdilerse bilmem.
ykula dedi: Telefon numarası yanlış değil ya. Bayağı aradım hepsinde de Inventus'a ulaştım. Eskiden mi arıyordun? Genişletmek için tıkla... haziran da ariyorum teyze cikiyor. Kadinda bikmis surekli yanlis aramalardan sikayetciydi baya . Simdi degistirdilerse bilmem.