ouzhantutar999 Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #1 Inventus'tan topladığımız sistemin yanına Windows alırsak kurarlar mı? Ya da almasak kurarlar mı ?
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #2 Alırsanız ve kurulma isteğinizi bildirirseniz kurarlar. Ama satın almazsanız kurmazlar.
ouzhantutar999 Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #3 ZubizukTumTum dedi: Alırsanız ve kurulma isteğinizi bildirirseniz kurarlar. Ama satın almazsanız kurmazlar. Genişletmek için tıkla... Windows'u alırsam kurarlar yani anladığım ladarıyla ama kurulma istediğimi nasıl bildiricem.
ZubizukTumTum dedi: Alırsanız ve kurulma isteğinizi bildirirseniz kurarlar. Ama satın almazsanız kurmazlar. Genişletmek için tıkla... Windows'u alırsam kurarlar yani anladığım ladarıyla ama kurulma istediğimi nasıl bildiricem.
poyrazyılmaz Hectopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #4 Satın alınmazsa Windows'u kurum yapmıyorlar bugün yeni ofislerinde gittim görüştüm.