İnventus'dan Havale ile Alışveriş

Shadow-KY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben havale ile inventustan alışveriş yapmayı düşünüyorum ancak havale ile ilgili pek bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.

1-İş bankası kartsız işlemden havale yapacağım fakat 16 yaşındayım havale yapabilir miyim yoksa havale için ailemden birisinin tc kimlik numarasını ve telefonunu kullansam ödeme'de sorun çıkarır mı?

2-Aynı diğer internetten alışverişlerde olduğu inventus bizden havale için sipariş numarası verip havalenin açıklamasına yazmamızı isteyecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben havale ile inventustan alışveriş yapmayı düşünüyorum ancak havale ile ilgili pek bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.

1-İş bankası kartsız işlemden havale yapacağım fakat 16 yaşındayım havale yapabilir miyim yoksa havale için ailemden birisinin tc kimlik numarasını ve telefonunu kullansam ödeme'de sorun çıkarır mı?

2-Aynı diğer internetten alışverişlerde olduğu inventus bizden havale için sipariş numarası verip havalenin açıklamasına yazmamızı isteyecek mi?

1. Sorunuzun cevabı kendi bilgilerinizle yapabilirsiniz ama yanınıza ailenizden birisinin tc numarasını alın ve telefon numarası olarak kendinizinkini yazabilirsiniz size ait telefonunuz yok ise ailenizden birisinin telefon numarasını yazın ve telefon yanınızda olsun mesajla kod verebilir bankamatik.

2. sorunuzun cevabını bilmiyorum alışveriş yapmadım daha önce inventustan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı