DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 inZOI 25 dolardan 20 dolara düşmüş. Oyun güzele benziyor. Daha da indirime girmezler diyorlar. Emin olamadım. Satın almak konusunda bir fikir sorayım dedim.
inZOI 25 dolardan 20 dolara düşmüş. Oyun güzele benziyor. Daha da indirime girmezler diyorlar. Emin olamadım. Satın almak konusunda bir fikir sorayım dedim.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Sims seviyorsan alınır.
allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 637 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #3 Galiba henüz erken erişimdeydi, bu durum göz önünde bulundurularak alınabilir.
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 mexe dedi: Sims seviyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı sevdiğim bir seri değil fakat çok güzel duruyor oyun insanlarda demiş Sims sevmeyenler bile sevmiş diyordular.
mexe dedi: Sims seviyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı sevdiğim bir seri değil fakat çok güzel duruyor oyun insanlarda demiş Sims sevmeyenler bile sevmiş diyordular.
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 DevoBey dedi: Çok aşırı sevdiğim bir seri değil fakat çok güzel duruyor oyun insanlarda demiş Sims sevmeyenler bile sevmiş diyordular. Genişletmek için tıkla... Sen Sims tarzı oyunlar sevmiyorsan alma
DevoBey dedi: Çok aşırı sevdiğim bir seri değil fakat çok güzel duruyor oyun insanlarda demiş Sims sevmeyenler bile sevmiş diyordular. Genişletmek için tıkla... Sen Sims tarzı oyunlar sevmiyorsan alma
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 lastquise dedi: Sen Sims tarzı oyunlar sevmiyorsan alma. Genişletmek için tıkla... Hayır sevmiyorum değilim seviyorum o tarz oyunları sarıyor fakat öyle aşırı aşırı bir sevgim yok onun dışında.
lastquise dedi: Sen Sims tarzı oyunlar sevmiyorsan alma. Genişletmek için tıkla... Hayır sevmiyorum değilim seviyorum o tarz oyunları sarıyor fakat öyle aşırı aşırı bir sevgim yok onun dışında.