GeForce NOW Inzoi düzgün çalışır mı?

iasyxel

Hectopat
Vaktim olmadığı için promptu ChatGPT kullanarak yazıyorum arkadaşlar. İnzoi, GeForce NOW'a geliyormuş! Ben bu oyunu sanırım 1.5 - 2 yıldır bekliyordum. Ancak kendi RTX 3080 laptopumda oyun için yeterli alanım olmadığı için GeForce NOW'a geçmeyi düşünüyorum.

Burada aklıma takılan asıl soru şu: Türkiye sunucuları ne kadar mantıklı? Eğer bize GTX kartlar verilecekse hiç almayalım, çünkü oyun kesinlikle en düşük RTX 2060 istiyor. GeForce NOW Türkiye'de yani GAME+'da nasıl bir deneyim sunulacak, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
EU sunucudan alın. Türkiye'de bulunan GeForce NOW çoğu konuda üzer sizi. Eğer alacaksanız da Ultimate paket almalısınız.

Ultimate paketi alırsanız sizi üzmez.

Kanka 100 saat limiti üzer beni ya ben zaten vaktimin çoğunu oyunlarda harcayan biriyim bir günde 11 saat bile oynadığım olmuştu 100 saat bana yetmez.
100 saat sınırı globalde hocam globaldeki Ultimate paket artık Türkiye'ye de geldi GAME+'daki Ultimate'yi alırsan seni üzmez.Ancak fiyatı 1 aylık 680 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…