Rioomaybe Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Merhaba yıllar önce oynadıgım bir IO oyunu vardı görseldeki kırmızı gibiydi küçük şeyler toplayıp saldırıyorduk o küçük şeyleri yönlendiriyorduk falan falan acaba oyunun adını hatırlıyorsanız söyler misiniz?
Merhaba yıllar önce oynadıgım bir IO oyunu vardı görseldeki kırmızı gibiydi küçük şeyler toplayıp saldırıyorduk o küçük şeyleri yönlendiriyorduk falan falan acaba oyunun adını hatırlıyorsanız söyler misiniz?
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.222 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #2 Diep.io
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 26 Ağustos 2021 #3 Oyunun adı state. IO orijinal versiyonunu bilmiyorum ama Google Play'den indirdiğim uygulamanın adı bu. Oyun tarifinize uyuyor.
Oyunun adı state. IO orijinal versiyonunu bilmiyorum ama Google Play'den indirdiğim uygulamanın adı bu. Oyun tarifinize uyuyor.
Rioomaybe Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #4 Sadeceibrahim dedi: Oyunun adı state. IO orijinal versiyonunu bilmiyorum ama Google Play'den indirdiğim uygulamanın adı bu. Oyun tarifinize uyuyor. Genişletmek için tıkla... Resimdeki oyunu sormuyorum resimde ki oyun gibi mekaniği var. White Chocolate Mocha dedi: Diep. IO. Genişletmek için tıkla... Hocam o farklı oyun ya.
Sadeceibrahim dedi: Oyunun adı state. IO orijinal versiyonunu bilmiyorum ama Google Play'den indirdiğim uygulamanın adı bu. Oyun tarifinize uyuyor. Genişletmek için tıkla... Resimdeki oyunu sormuyorum resimde ki oyun gibi mekaniği var. White Chocolate Mocha dedi: Diep. IO. Genişletmek için tıkla... Hocam o farklı oyun ya.