Iobit Driver Booster Güvenilir mi?

Huseyin H

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sürücü güncellemede Windows update bazen eski sürücüleri yüklüyor. Bu yüzden Iobit Driver Booster'a bir göz attım. Kontrol ettiğimde Driver Booster daha güncel sürücüyü yüklüyor. Ama sizce Iobit Driver Booster güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ACD'dir, Driver Booster'dır beni mavi ekrandan çıkarmayan programlar. Tabii bende böyleydi, başkasında hiç olmamış da olabilir. En sonunda Auslogics'e geçtim, hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

Sürücüleri resmi sitelerinden elinizle indirmeniz en iyisi olabilir, çünkü programlarla olacak bir iş değil, insanın aklı kalır yahu güncelledi mi güncellemedi mi diye.

Iobit Driver Booster hele ki Driver Booster vs. kesinlikle önermiyor ve tavsiye etmiyorum. Sürücüleri donanım kimliğiyle bileşenleri üreten firmaların kendi sitelerinden en güncel sürümlerini indirmenizi tavsiye etmiyorum. Zaten öyle yapmanız gerekiyor. Bunun önerilik veya tavsiyelik bir durumu yok. Kesinlikle donanım kimliğiyle bileşenleri üreten firmaların kendi sitelerinden en güncel sürümlerini indirmeniz gerekiyor. Bu sayede driverlarla ilgili en ufak bir problem yaşamazsınız. Ayrıca Windows 10 her zaman güncellendiğinden bileşenleri üreten firmalar da Windows 10 uyumlu şekilde güncelleştirme işlemlerini yapıyorlar.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Zamanında bu tür programları kullanan biri olarak tavsiye etmem. Sürücüleri sitesinden indirmek en doğrusu.

Arkadaşlar el ile yükleyin diyorsunuz, ama el ile Google'da arattığımız zaman o tip siteler çıkıyor. Genelde DriverPack sitesi çıkıyor..

Her şeyin otomatiği iyi değildir Elle indir kafan rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…