Merhaba. Sürücü güncellemede Windows update bazen eski sürücüleri yüklüyor. Bu yüzden Iobit Driver Booster'a bir göz attım. Kontrol ettiğimde Driver Booster daha güncel sürücüyü yüklüyor. Ama sizce Iobit Driver Booster güvenilir mi?
ACD'dir, Driver Booster'dır beni mavi ekrandan çıkarmayan programlar. Tabii bende böyleydi, başkasında hiç olmamış da olabilir. En sonunda Auslogics'e geçtim, hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.
Sürücüleri resmi sitelerinden elinizle indirmeniz en iyisi olabilir, çünkü programlarla olacak bir iş değil, insanın aklı kalır yahu güncelledi mi güncellemedi mi diye.
İşte çoğu mavi ekran ve yaşanan sorunların kaynağı bu ve bunun gibi diğer sürücü güncelleyici programlar yüzünden yaşanıyor. Yanlış veya eksik sürücü kurabiliyorlar.
Merhaba. Sürücü güncellemede Windows update bazen eski sürücüleri yüklüyor. Bu yüzden Iobit Driver Booster'a bir göz attım. Kontrol ettiğimde Driver Booster daha güncel sürücüyü yüklüyor. Ama sizce Iobit Driver Booster güvenilir mi?
Iobit Driver Booster hele ki Driver Booster vs. kesinlikle önermiyor ve tavsiye etmiyorum. Sürücüleri donanım kimliğiyle bileşenleri üreten firmaların kendi sitelerinden en güncel sürümlerini indirmenizi tavsiye etmiyorum. Zaten öyle yapmanız gerekiyor. Bunun önerilik veya tavsiyelik bir durumu yok. Kesinlikle donanım kimliğiyle bileşenleri üreten firmaların kendi sitelerinden en güncel sürümlerini indirmeniz gerekiyor. Bu sayede driverlarla ilgili en ufak bir problem yaşamazsınız. Ayrıca Windows 10 her zaman güncellendiğinden bileşenleri üreten firmalar da Windows 10 uyumlu şekilde güncelleştirme işlemlerini yapıyorlar.