IObit ürünleri neden kullanılmamalı?

@Umut Nas Bu konuda haklı olabilirsin. Aşırı derece karşı olduğunun farkındayım Şirketi savunmuyorum. Ancak ne olduda bu kadar olumsuz puanlar almaya başladı. Önceden bunu öneren çok fazla insan vardı ?

Halihazırda format sonrası yüklenecek uygulamalar diye aratırsanız Google sonuçlarında çok fazla öneri var. Link vermiyorum sitenin bu konuda kurallarını okumadım.
Çok popüler olduğu doğru ama sistemde kararsızlığa ve diğer sorunlara yol açtığını da görüyoruz. Bence sisteme yük bindirmekten başka bir şey değil. Sadece bahsettiğiniz site değil birçok sitede listenin başında IObit ürünleri yer alıyor.

Ayrıca CCleaner programının forumda eskiden çok sevilip şimdilerde ise Avast firmasının eline geçtiği için tavsiye edilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, açıklamanız için teşekkür ederim. Eskiden çok önerilmesi hatalarının bu kadar bilinmemezliğinden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Hali hazırda dediğiniz gibi bir çok site yinede öneriyor. Uzun zamandır kullanmıyordum, tekrar kullanır mıyım sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…