IOBluetoothhHCIController hatası

Aynı problem üstelik kext leride sildim normalde buraya kadar da gelemiyodum ilk kurulumda
GraphıcsEnabler=No -x -v dart=o UseKernelCache=No -f komutuyla hdd kurulum yaptım fakat sonrasında, ekran kartı ıd dahil olmak üzere hepsini denedim olmadı kurulumu sonlandıramıyorum, ya da 13 kurulmuyo 7 tane mac os sürümü indirdim banamısın demiyo

özellikler bunlar yalnız konuda ki hatayı bir türlü aşamıyorum

• İşlemci: i5-3317U 1.7 GHz
  • RAM: 8 GB
  • SSD: 2 adet 128 GB SSD disk
  • Ekran kartı: Intel HD Graphics 4000

işin garip tarafı ama bende bi türlü chameleon boot a giremiyorum defalarca denedim boot menüden ufeı olarak dıskı sectiğimde 1 basıyorum olmuyor sanki basmamışım gibi boot meniden normal olarak dıskı sectiğimde ise dos ekranında geliyor chameleon boot bi türlü gelmedi

Clover menüden options kısmından mı yapmam gerekiyor. Peki transmac içinden nvida & amd kextlerini silmem gerekli mi? Komut girmeme gerek kalıcak m? Kusura bakma fazla sordum ama yardımcı olduğun teşekkür ederim.

suan ugraşıyorum hala aynı yerde takıldı yeniden flash bellekyaptım raw sürümünü clover menüden graphısenabler no yapıyorum face ıd 01660004 ve 9 da yaptım yüklenen flash dan transmac programıyla amd nin ve nvdia nın kextlerini sildim hala aynı

Aldığınız hata ekran kartıyla ilgilidir.
Kurulum yapıyorsanız usb bellekten kurulum yapmış açamıyorsanız sistem/kitaplık/ extensions klasörü içerisinden intel hd 4000 kextlerini silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…