İOKBS bursluluk sınavı zor mu?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
İOKBS bursluluk sınavları zor mu oluyor? 1 aylık çalışmayla yapabilir miyim?

Ben 4-5 sene önce girdiğimde baya kolaydı, genellikle burs sınavı kolay oluyor. Kaçıncı sınıf olduğuna da bağlı ama 1 ay hayli hayli yeter diye düşünüyorum.

İOKBS bursluluk sınavları zor mu oluyor? 1 aylık çalışmayla yapabilir miyim?
Kaçıncı sınıfsın? Ben ilk girişimde yani 5. sınıftayken özel bir çalışma yapmadan sadece okulu takip ederek 485 alarak kazanmıştım. Sınıfın küçükse yaparsın bence ama temeline de bağlı.

Ben çalışmamıştım. Sadece dersleri dinliyordum hiç çalışmadım. Şuan lise sona geçtim 7.sınıfta girmiştim 2 puanla kaçırmıştım çok üzülmüştüm. Umarım kazanırsın güzel para veriyorlar.

Ortalama bir öğrenciysen 1 ay yeter de artar.Kendine güveniyorsan çalışmadan da yapabilirsin.
Ben çalışıp kazanamadım. Diğer yıl hiç oralı olmadım çok iyi puan aldım ve kazandım.
Tek diyeceğim yapamadığını sallama boş bırak.

11'e geçtim sınavı 9 dan soracakları için üzerinden neredeyse 2 3 sene geçmiş ama bir şey hatırlıyorum. Konu tekrarıyla hatırlarım direkt yani.

3 yanlış bir doğruyu mu götürüyor hocam öyle bir muhabbet vardı? Tebrik ederim bu arada

Kendine güvenme. Ben güvendim patladım. 1 ay sık dişini çalış az çok demeden. Kazanınca taksitle telefon bilgisayar konsol en iyisinden oturduğun yerde ailene yük olmadan alabiliyorsun. Ben gerçekten kazanamadığıma çok üzülmüştüm. Umarım kazanır arkadaş.

2 puanla da kaybedince insan bi üzülüyor hocam

11'e geçmişsen 1 sene burs alırsın demektir bu. Üniversite harçlığın çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…