slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 23 Ekim 2021 #1 Daha kartı alamadım pazartesi günü alacağım şimdiden kartı alanlar var kart olmadan bursu ATM'den çekebilir miyim yoksa kartı beklemeliyim mi?
Daha kartı alamadım pazartesi günü alacağım şimdiden kartı alanlar var kart olmadan bursu ATM'den çekebilir miyim yoksa kartı beklemeliyim mi?
Zerons Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #2 Kart olmadan çekemezsiniz.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 23 Ekim 2021 #3 Zerons dedi: Kart olmadan çekemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #4 slayerwqw dedi: Daha kartı alamadım pazartesi günü alacağım şimdiden kartı alanlar var kart olmadan bursu ATM'den çekebilir miyim yoksa kartı beklemeliyim mi? Genişletmek için tıkla... Kart olmadan herhangi bir işlem yapamazsınız.
slayerwqw dedi: Daha kartı alamadım pazartesi günü alacağım şimdiden kartı alanlar var kart olmadan bursu ATM'den çekebilir miyim yoksa kartı beklemeliyim mi? Genişletmek için tıkla... Kart olmadan herhangi bir işlem yapamazsınız.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #5 Kart olmadan çekim yapılamıyor.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Ekim 2021 #6 Okulun size kart vermesi gerek. Vakıfbank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor.
Okulun size kart vermesi gerek. Vakıfbank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #7 NothingGood dedi: Okulun size kart vermesi gerek. Vakıfbank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an PTT veriyorlar.
NothingGood dedi: Okulun size kart vermesi gerek. Vakıfbank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an PTT veriyorlar.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 23 Ekim 2021 #8 NothingGood dedi: Okulun size kart vermesi gerek. VakıfBank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor. Genişletmek için tıkla... Burs yattı kartı 25 Ekim'den sonra alın dedi müdür şimdiden alanlar var pazartesi bende gidip alacağım
NothingGood dedi: Okulun size kart vermesi gerek. VakıfBank veriyorlardı en son. Kart verildikten 1 ay sonra para yatmaya başlıyor. Her ayın 20'sinde burs yatıyor. Genişletmek için tıkla... Burs yattı kartı 25 Ekim'den sonra alın dedi müdür şimdiden alanlar var pazartesi bende gidip alacağım
E Emin Eren Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #9 Kartı nereden aldınız ben hala alamadım PTT'den alınıyor diyorlar ama okuldan bilgilendireceğiz dedikleri için pek bir şey yapmıyorum.
Kartı nereden aldınız ben hala alamadım PTT'den alınıyor diyorlar ama okuldan bilgilendireceğiz dedikleri için pek bir şey yapmıyorum.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 7 Kasım 2021 #10 Emin Eren dedi: Kartı nereden aldınız ben hala alamadım PTT'den alınıyor diyorlar ama okuldan bilgilendireceğiz dedikleri için pek bir şey yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana en yakın PTT'ye git orada veriyorlar.
Emin Eren dedi: Kartı nereden aldınız ben hala alamadım PTT'den alınıyor diyorlar ama okuldan bilgilendireceğiz dedikleri için pek bir şey yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana en yakın PTT'ye git orada veriyorlar.