IOKBS bursu ne zaman ödenir?

HDMI Kablosu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8
RTX3050 Mobile
Meslek
insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D
Merhaba, 2025 İOKBS sınavını kazanmış biri olarak bursumu nasıl alabilirim?

Okulun sana ptt kart veriyor ya da sen gidip kendi adına çıkartıyorsun. Çıkartırken de burs için olduğunu söylüyorsun. Bursu çekmek için de ptt kartı kullanman gerekiyor. Ziraat ve ptt atmlerinden komisyonsuz çekebiliyorsun bursunu.

Aga aslında ayın 15'inden sonra ödeniyor fakat genellikle 20-25 arasında ödeniyor.

Okulun sana PTT kart veriyor ya da sen gidip kendi adına çıkartıyorsun. Çıkartırken de burs için olduğunu söylüyorsun. Bursu çekmek için de PTT kartı kullanman gerekiyor. Ziraat ve PTT atmlerinden komisyonsuz çekebiliyorsun bursunu.

Tüm ATM'leri desteklediğini biliyorum çünkü kendimde alıyorum arkasında tüm ATM'lerde geçerlidir diye bir yazı var.

Peki ben bu kartı ne zaman alacağım?

Tüm ATM'leri desteklediğini biliyorum çünkü kendimde alıyorum arkasında tüm ATM'lerde geçerlidir diye bir yazı var.

Hocam ben tüm ATM'lerde geçerli değil demedim ki sadece devlet bankalarından komisyonsuz çekebilirsin dedim. Diğerlerinden komisyon alıyor diye biliyorum.

Peki ben bu kartı ne zaman alacağım?

Başvurursan 1-2 haftaya gelir ama bursu almak için 1-2 ay bekletiyorlardı.

Hocam ben tüm ATM'lerde geçerli değil demedim ki sadece devlet bankalarından komisyonsuz çekebilirsin dedim. Diğerlerinden komisyon alıyor diye biliyorum.

Başvurursan 1-2 haftaya gelir ama bursu almak için 1-2 ay bekletiyorlardı.

Ben geçen yıl almıştım nisan ayında 5-6 ay sonra kart gelmişti. Hem bu dediğim bankalardan komisyon almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı