Çözüldü İOKBS bursu PTT'ye ne zaman yansır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

518679

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba. İlk İOKBS bursum e-Okul'da yattı olarak görünüyor ama PTT Canlı Destek yatmadı diyor. Bursun PTT'ye yansıması ne zaman gerçekleşir, tahmininiz var mı?
@Aurora1

Çözüm
Bir daha belirtip çözüm olarak işaretletmek için yazıyorum. Burs 27 Ekim 2023 tarihinde bana en yakın PTT işyerine yatmış. Şifreyi mesai saati sonu olduğundan vermediler. Bu yüzden PTT Çağrı Merkezi olan 444 1 788 hattını arayarak hem şifremi SMS olarak aldım, hem de internet alışverişine açtırdım.
Görevli sistemde yeni kayıt açtı. Kimlik bilgilerimi sisteme girdi. Çekmeceden bir anonim kart (anonim kart derken isimsiz demek istedim) alıp sistemlerinde muhtemelen kartın barkod numarası bölümüne anonim kartın arkasındaki barkodu barkod okuyucuyla girdi. Sonra kartı verdi. Bir de sözleşme imzalatıp bir kopyasını verdi. Şifreyi ise sonra gelin, vereyim dedi. Zarf vermedi.

Birkaç yıl öncesinde bir zarf içerisinde kartınızı kimliğiniz ve kimlik fotokopiniz ile teslim alıyordunuz, şifre ve kart da bu zarfın içinde geliyordu. Eski uygulamanın daha kolay ve mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bir daha belirtip çözüm olarak işaretletmek için yazıyorum. Burs 27 Ekim 2023 tarihinde bana en yakın PTT işyerine yatmış. Şifreyi mesai saati sonu olduğundan vermediler. Bu yüzden PTT Çağrı Merkezi olan 444 1 788 hattını arayarak hem şifremi SMS olarak aldım, hem de internet alışverişine açtırdım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı