MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Sınavı kazandığımı öğrendim ama neler yapmam gerek? Para ne zaman ya da nereye yatar?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 MUNIORR dedi: Sınavı kazandığımı öğrendim ama neler yapmam gerek? Para ne zaman ya da nereye yatar? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bunları açıklarlar. İsterseniz haber sitelerine bakın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
MUNIORR dedi: Sınavı kazandığımı öğrendim ama neler yapmam gerek? Para ne zaman ya da nereye yatar? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bunları açıklarlar. İsterseniz haber sitelerine bakın.
StepC Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2024 #3 Ekimde yatmaya başlayacak. İhtiyacına göre birirktir ben pc alacağım mesela.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 Ben PC'ye kulaklık gibi şeyler almayı düşünüyorum. StepC dedi: Ekimde yatmaya başlayacak. İhtiyacına göre birirktir ben pc alacağım mesela. Genişletmek için tıkla...
Ben PC'ye kulaklık gibi şeyler almayı düşünüyorum. StepC dedi: Ekimde yatmaya başlayacak. İhtiyacına göre birirktir ben pc alacağım mesela. Genişletmek için tıkla...
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #5 StepC dedi: Ekimde yatmaya başlayacak. İhtiyacına göre birirktir ben pc alacağım mesela. Genişletmek için tıkla... Yeter mi 1500? healwaysdie dedi: Ben PC'ye kulaklık gibi şeyler almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Aliexpress'te satılan ne kadar gereksiz ürün varsa onları alacağım.
StepC dedi: Ekimde yatmaya başlayacak. İhtiyacına göre birirktir ben pc alacağım mesela. Genişletmek için tıkla... Yeter mi 1500? healwaysdie dedi: Ben PC'ye kulaklık gibi şeyler almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Aliexpress'te satılan ne kadar gereksiz ürün varsa onları alacağım.
StepC Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2024 #6 MUNIORR dedi: Yeter mi 1500? Genişletmek için tıkla... Ailem bayağı destek çıkacak ben ekipmanlarını alacağım genellikle
MUNIORR dedi: Yeter mi 1500? Genişletmek için tıkla... Ailem bayağı destek çıkacak ben ekipmanlarını alacağım genellikle