ben bundan yaklaşık 1 hafta önce yani 30 Temmuzda yeni bir bilgisayar topladım fakat bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor. Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm bilgisayarımı, bana "Belleklerde bir sıkıntı yok mavi ekran hatanız yazılımsaldır. Hdd üzerinden kaldırıp SSD üzerine kurmayı deneyiniz" dediler ve geri verdiler. Sizce bu hataları nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Hata'nın resimleri:
Bunlara ek olarak; iomap64.sys page_fault_in_nonpaged_area hatası aldım bugün ama resmini çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam hocam. Peki, ssdye kurduktan sonra hdd kısmına oyun falan yükleyebilirim veya photoshop gibi dosyalarımı yine hdd üzerine kurabilirim değil mi? Mesela şuan devam ettirdiğim bir projem var ve bi kaç oyun save dosyaları var onları nasıl yedekleyebilirim?
SSD ye kuramadım halen, bios'u nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum internetten araştırdım ama yapamadım. MSI ve Asusun programları anakart ve ekran kartı için ama yine de kaldırayım. Asusun programından harcanılan watt ve ekran kartı sıcaklığını kontrol ediyordum. Şuan kaldırılıyor programlar. Attığınız exe ye tıklayıp açmam yeterli midir hocam? Başka bi işlem gerektirmiyor di mi yani? Şimdi korkuyorumda yanlış bir şey yaparım bilgisayar güme gider.