ben bundan yaklaşık 1 hafta önce yani 30 Temmuzda yeni bir bilgisayar topladım fakat bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor. Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm bilgisayarımı, bana "Belleklerde bir sıkıntı yok mavi ekran hatanız yazılımsaldır. Hdd üzerinden kaldırıp SSD üzerine kurmayı deneyiniz" dediler ve geri verdiler. Sizce bu hataları nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Hata'nın resimleri:
Bunlara ek olarak; iomap64.sys page_fault_in_nonpaged_area hatası aldım bugün ama resmini çekemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrardan merhaba, yine öncelikle geç yazdığım için özür diliyorum. Çalıştığımdan dolayı eve pek gidemedim bu aralar. Her neyse, bilgisayarı ssdye kurdum dediğiniz dosyayı yükledim. Ama şuan hddyi görmüyor. 250GB sadece ssdyi algılıyor bilgisayar bu durumu nasıl düzeltebilirim. Bu arada bilgisayar daha hızlı açıldı. Tekrar hata alırsam dump dosyalarını yükleyeceğim
Tekrardan merhaba, yine öncelikle geç yazdığım için özür diliyorum. Çalıştığımdan dolayı eve pek gidemedim bu aralar. Her neyse, bilgisayarı ssdye kurdum dediğiniz dosyayı yükledim. Ama şuan hddyi görmüyor. 250GB sadece ssdyi algılıyor bilgisayar bu durumu nasıl düzeltebilirim. Bu arada bilgisayar daha hızlı açıldı. Tekrar hata alırsam, mavi ekran hatası alırsam dump dosyalarını yükleyeceğim.
İlgili ekran görüntüsü:
Mesajı düzenleyemiyorum özür dilerim flood için, hdd işini tamamladım yeni disk olarak gösterdim, asus programlarını kurmadım biosu güncelledim, fakat hala uTorrent ve bitTorrent uygulamaları kasılıyor. Programı açınca yanıt vermiyor vsvs. gibi sorunlar veriyor veya durduruldu hatası veriyor hala.
ve artı olarak bir tuşa bastığımda torrent programında 50 saatte giriyor o kısıma. Bunu nasıl düzeltebilirim? Umarım bu sefer mavi ekran hatası vermez.