tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 iOS 1.81.1 denetim merkezi sıfırlama nasıl sıfırlayacağım burayı? Ya tek tek ayarlanmıyor böyle eski haline getirebileceğimiz bir şey falan var mı?
iOS 1.81.1 denetim merkezi sıfırlama nasıl sıfırlayacağım burayı? Ya tek tek ayarlanmıyor böyle eski haline getirebileceğimiz bir şey falan var mı?
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 23 Ekim 2024 #2 tarikvlr dedi: iOS 1.81.1 denetim merkezi sıfırlama nasıl sıfırlayacağım burayı? Ya tek tek ayarlanmıyor böyle eski haline getirebileceğimiz bir şey falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım Yusuko dedi: Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım. Genişletmek için tıkla... Benimki böyle istersen bakabilirsin. Dosya Ekleri 1729701402794.png 157 KB · Görüntüleme: 139
tarikvlr dedi: iOS 1.81.1 denetim merkezi sıfırlama nasıl sıfırlayacağım burayı? Ya tek tek ayarlanmıyor böyle eski haline getirebileceğimiz bir şey falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım Yusuko dedi: Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım. Genişletmek için tıkla... Benimki böyle istersen bakabilirsin.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #3 Yusuko dedi: Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım. Benimki böyle istersen bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Yusuko dedi: Yok büyük ihtimalle, hepsini silip baştan tek tek koyman lazım. Benimki böyle istersen bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
RyenJuo Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 314 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla Bu adımları takip ederek ayarlarını sıfırladığında denetim merkezi de sıfırlanıyormuş. Fotoğrafların, kişilerin vb. silinmiyormuş.
Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla > Sıfırla > Tüm Ayarları Sıfırla Bu adımları takip ederek ayarlarını sıfırladığında denetim merkezi de sıfırlanıyormuş. Fotoğrafların, kişilerin vb. silinmiyormuş.
Cheri0uR Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #5 Ben yeni denetim merkezini beğenmedim. Bende kendimce yeniden dizayn ettim ve bu şekilde kullanıyorum. Umarım faydalı olur.
Ben yeni denetim merkezini beğenmedim. Bende kendimce yeniden dizayn ettim ve bu şekilde kullanıyorum. Umarım faydalı olur.