c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 31 Mayıs 2021 #1 Sorun başlıkta yazıyor internette bir sürü şeye baktım telefonum iPhone 5C. Ve baktığım yerlerde iniyordu ama bende hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Sorun başlıkta yazıyor internette bir sürü şeye baktım telefonum iPhone 5C. Ve baktığım yerlerde iniyordu ama bende hata veriyor.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #2 Hafızan dolu olabilir. Telefon kaldıramıyor olabilir, iOS sürümü desteklemiyor olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 1 Haziran 2021 #3 AyiBogan44 dedi: Hafızan dolu olabilir. Telefon kaldıra mıyor olabilir, iOS sürümü desteklemiyor olabilir Sürprizbozan: Konu Dışı cevabım çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda 8 GB boş hafıza var telefon kaldıramıyor derseniz iPhone 5'de 5C'de yapanlar var iOS sürümü desteklemiyor deseniz h3lix iOS 10 Jailbreak'i yani sorun bunlardan biri değil. AyiBogan44 dedi: Hafızan dolu olabilir. Telefon kaldıra mıyor olabilir, iOS sürümü desteklemiyor olabilir Sürprizbozan: Konu Dışı cevabım çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... Hem sadece oda değil başka uygulamalardada bu hatayı alıyorum.
AyiBogan44 dedi: Hafızan dolu olabilir. Telefon kaldıra mıyor olabilir, iOS sürümü desteklemiyor olabilir Sürprizbozan: Konu Dışı cevabım çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam telefonda 8 GB boş hafıza var telefon kaldıramıyor derseniz iPhone 5'de 5C'de yapanlar var iOS sürümü desteklemiyor deseniz h3lix iOS 10 Jailbreak'i yani sorun bunlardan biri değil. AyiBogan44 dedi: Hafızan dolu olabilir. Telefon kaldıra mıyor olabilir, iOS sürümü desteklemiyor olabilir Sürprizbozan: Konu Dışı cevabım çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... Hem sadece oda değil başka uygulamalardada bu hatayı alıyorum.
U Ulasozm Yoctopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #4 H3lix yüklemesini yapabildiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022