A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #1 Wi-Fi'si neden bilmiyorum ama bir çalışıyor bir çalışmıyor. Elimde Windows 11 Pro PC var. 64 GB model iPad 2.
Wi-Fi'si neden bilmiyorum ama bir çalışıyor bir çalışmıyor. Elimde Windows 11 Pro PC var. 64 GB model iPad 2.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 27 Kasım 2023 #2 AbdullahTaha dedi: Wi-Fi'si neden bilmiyorum ama bir çalışıyor bir çalışmıyor. Elimde Windows 11 Pro PC var. 64 GB model iPad 2. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapılır ama o cihaz iPad 4. nesil, iPad 2'ye iOS 10 gelmedi.
AbdullahTaha dedi: Wi-Fi'si neden bilmiyorum ama bir çalışıyor bir çalışmıyor. Elimde Windows 11 Pro PC var. 64 GB model iPad 2. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapılır ama o cihaz iPad 4. nesil, iPad 2'ye iOS 10 gelmedi.
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #3 Stereo.Luigi99 dedi: Jailbreak yapılır ama o cihaz iPad 4. nesil, iPad 2'ye iOS 10 gelmedi. Genişletmek için tıkla... Evet karıştırmışım. İpad 4 ve kendim jb yapmayı başardım kendi başıma.
Stereo.Luigi99 dedi: Jailbreak yapılır ama o cihaz iPad 4. nesil, iPad 2'ye iOS 10 gelmedi. Genişletmek için tıkla... Evet karıştırmışım. İpad 4 ve kendim jb yapmayı başardım kendi başıma.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 27 Kasım 2023 #4 AbdullahTaha dedi: Evet karıştırmışım. İpad 4 ve kendim jb yapmayı başardım kendi başıma. Genişletmek için tıkla... Herhalde Socket ile yaptınız. Jailbreak kalıcı değil bu arada. Yeniden başlatınca gidiyor, uygulamadan tekrar yapmanız gerekiyor.
AbdullahTaha dedi: Evet karıştırmışım. İpad 4 ve kendim jb yapmayı başardım kendi başıma. Genişletmek için tıkla... Herhalde Socket ile yaptınız. Jailbreak kalıcı değil bu arada. Yeniden başlatınca gidiyor, uygulamadan tekrar yapmanız gerekiyor.
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 27 Kasım 2023 #5 Stereo.Luigi99 dedi: Herhalde Socket ile yaptınız. Jailbreak kalıcı değil bu arada. Yeniden başlatınca gidiyor, uygulamadan tekrar yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İsmini unuttuğum bir programla H3lix yükleyerek yaptım. PC ile.
Stereo.Luigi99 dedi: Herhalde Socket ile yaptınız. Jailbreak kalıcı değil bu arada. Yeniden başlatınca gidiyor, uygulamadan tekrar yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İsmini unuttuğum bir programla H3lix yükleyerek yaptım. PC ile.
aybrkaknc Megapat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 208 8 Aralık 2023 #6 AbdullahTaha dedi: İsmini unuttuğum bir programla H3lix yükleyerek yaptım. PC ile. Genişletmek için tıkla... Ben de İpad 4 IOS 10.3.4 jailbreaklemeye çalışıyorum. Helix sürekli uicache failed hatası veriyor. Siz tam olarak nasıl yaptınız?
AbdullahTaha dedi: İsmini unuttuğum bir programla H3lix yükleyerek yaptım. PC ile. Genişletmek için tıkla... Ben de İpad 4 IOS 10.3.4 jailbreaklemeye çalışıyorum. Helix sürekli uicache failed hatası veriyor. Siz tam olarak nasıl yaptınız?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 9 Aralık 2023 #7 @aybrkaknc h3lix için yamalanmış bir IPA gerek. Onun yerine Socket deneyebilirsiniz. İllâ h3lix yapmanız gerekiyorsa alttaki rehberden (İngilizce) yapmayı deneyin. Installing Socket | iOS Guide Guide to installing Socket ios.cfw.guide Installing h3lix | iOS Guide Guide to installing H3lix ios.cfw.guide
@aybrkaknc h3lix için yamalanmış bir IPA gerek. Onun yerine Socket deneyebilirsiniz. İllâ h3lix yapmanız gerekiyorsa alttaki rehberden (İngilizce) yapmayı deneyin. Installing Socket | iOS Guide Guide to installing Socket ios.cfw.guide Installing h3lix | iOS Guide Guide to installing H3lix ios.cfw.guide