dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 965 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #1 iOS 11 Beta kullanıyorum, neden böyle olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2017
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Ağustos 2017 #2 İşletim sistemine yeni özellik eklendikçe boyut artıyor. Bir de buna Beta olması eklenince böyle olmuş olabilir. Nihai sürümü bekleyiniz.
İşletim sistemine yeni özellik eklendikçe boyut artıyor. Bir de buna Beta olması eklenince böyle olmuş olabilir. Nihai sürümü bekleyiniz.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 965 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #3 Recep Baltaş dedi: İşletim sistemine yeni özellik eklendikçe boyut artıyor. Bir de buna Beta olması eklenince böyle olmuş olabilir. Nihai sürümü bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... iTunes üzerinden 10.3.3’e dönersem sorun çözülür mü ?
Recep Baltaş dedi: İşletim sistemine yeni özellik eklendikçe boyut artıyor. Bir de buna Beta olması eklenince böyle olmuş olabilir. Nihai sürümü bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... iTunes üzerinden 10.3.3’e dönersem sorun çözülür mü ?
TnTmosT Hectopat Katılım 8 Ekim 2014 Mesajlar 28 Yer Girne, Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer & Uygulama Geliştirici 4 Eylül 2017 #4 dgkn.95 dedi: iTunes üzerinden 10.3.3’e dönersem sorun çözülür mü ? Genişletmek için tıkla... 10.3.3 sürümüne geri dönersen evet sorunun çözülür. Aman sakın unutma yedek almadan asla bir işlem yapma benden sana tavsiye.
dgkn.95 dedi: iTunes üzerinden 10.3.3’e dönersem sorun çözülür mü ? Genişletmek için tıkla... 10.3.3 sürümüne geri dönersen evet sorunun çözülür. Aman sakın unutma yedek almadan asla bir işlem yapma benden sana tavsiye.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 965 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #5 TnTmosT dedi: 10.3.3 sürümüne geri dönersen evet sorunun çözülür. Aman sakın unutma yedek almadan asla bir işlem yapma benden sana tavsiye. Genişletmek için tıkla... En son gelen betayı yükledim sorun çözüldü.
TnTmosT dedi: 10.3.3 sürümüne geri dönersen evet sorunun çözülür. Aman sakın unutma yedek almadan asla bir işlem yapma benden sana tavsiye. Genişletmek için tıkla... En son gelen betayı yükledim sorun çözüldü.