Rehber iOS 12.0-14.8.1 checkn1x ile Jailbreak

Hocam bende iPhone 5S var bu cihaz içinde iOS 12.5.7 yüklü checkn1X cihazı görmüyor.

Maalesef USB olarak 3 var ve bilgisayara güven diye bir bölüm yok.
Cihazın kilidini açın, bilgisayara kabloyla bağlayın -USB-C olmamalı- ve aşağıdaki uyarının çıkması lazım.

Buradan "Güven"e basmanız lazım. iPhone 6'm var ve checkn1x bende sorunsuz çalışıyor.

Hiçbir şekilde o çıkmıyor.

Hocam şimdi çözdüm o sorunuda DFU moduna aldıktan sonra yükleme ekranında error code -31 veriyor. Ne yapabilirim?

Hocam?

Son düzenleme:
Selamlar hocam, bugün itibarıyla 5S cihazımda WhatsApp kullanamayacağıma dair bildirim geldi. Bu işlemi yapmayı düşünüyorum. Checkn1X yazılımın Defender'da verdiği uyarı false pozitivedir değil mi? Bir de bu işlemlerden sonra WhatsApp'ı silmediğim sürece herhangi bir indirme yapmama gerek kalmadan kullanabilirim değil mi? Eğer olur da telefonu sıfırlamam gerekirse WhatsApp gibi uygulamarı Cydia içerisinden mi indireceğim? Cevaplarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Evet, false-positive. Zaten uyarıda "Jailbreak" ifadesi yer alıyor. WhatsApp'ı her zaman App Store'dan sıradan bir şekilde indirebilirsiniz. Jailbreak sizin uygulamalarınızın verilerine karışmaz. Şahsen iPhone 6'da WhatsApp'ın çalışmasını sürdürüyorum jailbreak sayesinde.

AppStore++ tweak'iyle WhatsApp'ı 25.1.80 sürümüne indirdim, sürümü indirirken mesajlar gitmiyor bu arada. Şuradaki DEB dosyasını da kurunca WhatsApp çalışmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…