iOS 12.1.4 Jailbreak yapma

jMorphin

Decapat
Makaleler
1
İlk kez JB yapacağım ve Youtube'daki videoların hepsi clickbait. JB anlayan arkadaşların yardımı çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 12.1.3 için yapabilirsiniz.
12.1.2 🙂
İlk kez JB yapacağım ve Youtube'daki videoların hepsi clickbait. JB anlayan arkadaşların yardımı çok iyi olur.
YouTube'da bu konuda F.C.E. 365 kanalını takip edebilirsiniz. Şimdilik 12.1.3 ve sonraki sürümlerde Jailbreak mümkün değil, ama cihazınızı güncellemeyin ve 12.1.4'te bekleyin.

12.1.2 🙂

YouTube'da bu konuda F.C.E. 365 kanalını takip edebilirsiniz. Şimdilik 12.1.3 ve sonraki sürümlerde Jailbreak mümkün değil, ama cihazınızı güncellemeyin ve 12.1.4'te bekleyin.
Off yaa ne zaman gelirki 1 ayı geçti hepimiz bunu bekliyoruz yeminle sırf bu yüxden telefonu hiç güncellemiyorum gelmesi gerekmiyormu yaa
Hepimiz bunu bekliyoruz valla kardeşim hergün bakıyorum çıkmışmı diyede yok yani youtupta appsente isimli kanal veriyor jailbreakleri yılların jailbreakçisi ama hala gelmiyor 12.1.4 için

Ben iOS 11.1.2 deydim jailbreak yaptım acemilik edip telefonun users dosyasını sildim. Şimdi iOS 11.1.4’e sıfırlamak zorunda kaldım bide bu jailbreak mevzusunu canijailbreak.com adresinden bakabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı