MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar iPhone 6 cihazıma Jailbreak yapmak istiyorum ama chimera simgesine dokunduğum an beni uygulamadan atıyor. Lütfen yardımcı olun chimera aracılığı ile Jailbreak yapmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar iPhone 6 cihazıma Jailbreak yapmak istiyorum ama chimera simgesine dokunduğum an beni uygulamadan atıyor. Lütfen yardımcı olun chimera aracılığı ile Jailbreak yapmak istiyorum.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 27 Şubat 2021 #2 Ben birkaç ay önce iphone 12 pro max ile iosa geçtim duymuştum ama bilmiyorum bu jailbreak ne işe yarıyor tam olarak? ne için yapıyorsun mesela
Ben birkaç ay önce iphone 12 pro max ile iosa geçtim duymuştum ama bilmiyorum bu jailbreak ne işe yarıyor tam olarak? ne için yapıyorsun mesela
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #3 Chimera uygulaması yerine unc0ver programını kullanabilirsiniz. Yapmanızı tavsiye etmiyorum, batarya ömrü büyük ölçüde düşecektir.
Chimera uygulaması yerine unc0ver programını kullanabilirsiniz. Yapmanızı tavsiye etmiyorum, batarya ömrü büyük ölçüde düşecektir.
MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 khlestov dedi: Ben birkaç ay önce iPhone 12 Pro Max ile iOSa geçtim duymuştum ama bilmiyorum bu Jailbreak ne işe yarıyor tam olarak? Ne için yapıyorsun mesela. Genişletmek için tıkla... Cihaza yeni özellikler ve özelleştirme katıyor. Shenzhenn dedi: Chimera uygulaması yerine unc0ver programını kullanabilirsiniz. Yapmanızı tavsiye etmiyorum, batarya ömrü büyük ölçüde düşecektir. Genişletmek için tıkla... dark mode ve başka özellikler için zaten yapacağım ama uncOver olsaydı yapardım
khlestov dedi: Ben birkaç ay önce iPhone 12 Pro Max ile iOSa geçtim duymuştum ama bilmiyorum bu Jailbreak ne işe yarıyor tam olarak? Ne için yapıyorsun mesela. Genişletmek için tıkla... Cihaza yeni özellikler ve özelleştirme katıyor. Shenzhenn dedi: Chimera uygulaması yerine unc0ver programını kullanabilirsiniz. Yapmanızı tavsiye etmiyorum, batarya ömrü büyük ölçüde düşecektir. Genişletmek için tıkla... dark mode ve başka özellikler için zaten yapacağım ama uncOver olsaydı yapardım
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #5 MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Cihaza yeni özellikler ve özelleştirme katıyor. dark mode ve başka özellikler için zaten yapacağım ama uncOver olsaydı yapardım Genişletmek için tıkla... https://unc0ver.dev/downloads/5.3.1/72004596b31ba3eae886ac6cc781725879d3b7a4/unc0ver_5.3.1.ipa Jailbreak iOS 12.5.7 with Chimera or Unc0ver with Cydia or Sileo Installation [Guide] www.techglobex.net Yoksa bile unc0ver bekleyebilirsiniz. Her ne kadar dark mode için yapsanız da batarya ömrü düşecektir.
MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Cihaza yeni özellikler ve özelleştirme katıyor. dark mode ve başka özellikler için zaten yapacağım ama uncOver olsaydı yapardım Genişletmek için tıkla... https://unc0ver.dev/downloads/5.3.1/72004596b31ba3eae886ac6cc781725879d3b7a4/unc0ver_5.3.1.ipa Jailbreak iOS 12.5.7 with Chimera or Unc0ver with Cydia or Sileo Installation [Guide] www.techglobex.net Yoksa bile unc0ver bekleyebilirsiniz. Her ne kadar dark mode için yapsanız da batarya ömrü düşecektir.