iOS 12.5.2 nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere mart ayında bir güncelleme eski telefonlara (iPhone 6 6S iPad versiyonlarının birçoğuna) geldi. Bu güncellemeyi şu an yüklüyorum çünkü İngilizce konuşan Siri birkaç güncelleme yapmamı söyledi bir özelliği kullanabilmem için. Ben de güncelledim. Ne işe yarıyor, güvenlik dışında ek bir özelliği var mı ve hızlandırma/yavaşlatma gibi şeyleri yazarsanız mutlu olurum.

Hangi sürümden iOS 12.5.2 sürümüne güncelliyorsunuz?

YouTube üzerindeki karşılaştırmalara baktığım zaman bataryasının çok az düştüğünü gördüm, performans olaraksa değişiklik yok denebilir. Güncellemiş olduğunuz cihaz iPhone 6 değil mi? iPhone 6S olamaz çünkü iOS 12.5.2'nin imzası kapanmış durumda, güncellemenin veya düşürmenin imkanı yok diye biliyorum.

iPhone 6 evet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Batarya performansı 5 dakika falan artmış, performans olaraksa bir düşürme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…