iOS 12.5.7'de hücresel veri açınca WhatsApp çalışmıyor

ahmetyusufaydin

Decapat
Daha fazla  
Bu sorun yeni ortaya çıktı ve bir başka forumda daha yayınlandı. Orada da 3-4 gün önce bu sorunu yaşamaya başladıklarını belirtiyorlar. Olay şu:
Wi-Fi'ya bağlıyken WhatsApp'a girebiliyorsunuz ama hücresel veriye geçtiğiniz andan itibaren WhatsApp sizi atıyor.
Bunu çözmek için, telefonu 2 kere sıfırladım 1 kere geri yükledim. Hattı değiştirdim, bu arada bu olay telefonu sıfırladıktan sonra ortaya çıktı, ondan öncesinde sıkıntı yoktu.
Belli ki WhatsApp ile alakalı bir sıkıntı var fakat WhatsApp'a sorduğumda da yeniden başlatıp 30 saniye bekleyip yeniden açın gibi bassit bir öneride bulundular. Evet bu şekilde sorunlar yaygınlaştıkça çözülüyor. Ve şu anda bu sorunu yüzlerce kişinin yaşadığına eminim. Çözüm önerisi olanlar yazsın, aynı sorunu yaşayanlarda. Ve sorunu yaşayanlar diğer forumlarda da başlıklar açıp (bu forumdada farklı başlıklar altında aynı konuyu değerlendireli) herkes o konulara yazabilirse çok güzel olur...
Yaşadığım sorunun ekran videosu: WhatsApp Video 2023-07-16 saat 23.10.50.mp4

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun yeni ortaya çıktı ve bir başka forumda daha yayınlandı. Orada da 3-4 gün önce bu sorunu yaşamaya başladıklarını belirtiyorlar. Olay şu:
Wi-Fi'ya bağlıyken WhatsApp'a girebiliyorsunuz ama hücresel veriye geçtiğiniz andan itibaren WhatsApp sizi atıyor.
Bunu çözmek için, telefonu 2 kere sıfırladım 1 kere geri yükledim. Hattı değiştirdim, bu arada bu olay telefonu sıfırladıktan sonra ortaya çıktı, ondan öncesinde sıkıntı yoktu.
Belli ki WhatsApp ile alakalı bir sıkıntı var fakat WhatsApp'a sorduğumda da yeniden başlatıp 30 saniye bekleyip yeniden açın gibi bassit bir öneride bulundular. Evet bu şekilde sorunlar yaygınlaştıkça çözülüyor. Ve şu anda bu sorunu yüzlerce kişinin yaşadığına eminim. Çözüm önerisi olanlar yazsın, aynı sorunu yaşayanlarda. Ve sorunu yaşayanlar diğer forumlarda da başlıklar açıp (bu forumdada farklı başlıklar altında aynı konuyu değerlendireli) herkes o konulara yazabilirse çok güzel olur...

Merhaba, whattapp business i App stordan indirin-kurun, normal ayarlarınızı yapın kullanın, eski WhatsApp ile bağlantı kurup verilerinizi olduğu gibi çekiyor sadece son yazışmalar hariç. Ben denedim çalıştı. Whattapp güncelleme yayınladı iki gün önce güncelledim eski WhatsApp çalıştı şimdi onu kullanıyorum. Bugün güncelleme gördüm korkumdan güncelleyemiyorum. Problem çıkarsa yine Business'e geçeceğim :) whattsap'sız olmuyor alışverişlerde konum almak önemli :) Signali denemek lazım boş bi zamanda hani şu elon musk'ın kullanıp önerdiği ve whattsapp güvenli değil dediği uygulama...

whattsapp'ın umurunda değiliz. çözümü ben böyle buldum. Merhaba, whattapp business i App stordan indirin-kurun, normal ayarlarınızı yapın kullanın, eski WhatsApp ile bağlantı kurup verilerinizi olduğu gibi çekiyor sadece son yazışmalar hariç. Ben denedim çalıştı. Whattapp güncelleme yayınladı iki gün önce güncelledim eski WhatsApp çalıştı şimdi onu kullanıyorum. Bugün güncelleme gördüm korkumdan güncelleyemiyorum. Problem çıkarsa yine Business'e geçeceğim :) whattsap'sız olmuyor alışverişlerde konum almak önemli :) Signali denemek lazım boş bi zamanda hani şu elon musk'ın kullanıp önerdiği ve "whattsapp güvenli değil" dediği uygulama signal...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı