Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #1 Sonunda çıktı! Çok bekliyordum, şu an cihazıma yapıyorum. Sadece A9 ve A13 işlemcili telefonlar arasında yapılabiliyor, Unc0Ver'a gelmesini bekliyordum fakat Odyssey'e geldi ben de şaşırdım yakında Unc0Ver'da güncellenebilir. Odyssey A new jailbreak for a new era. theodyssey.dev Şuan cihazımı bu araç ile başarıyla Jailbreak yaptım, Cydia yerine Slieo kullanılmış ilk kez görüyor iseniz şaşırmayın yenisi bu artık. Son düzenleme: 20 Kasım 2020
Sonunda çıktı! Çok bekliyordum, şu an cihazıma yapıyorum. Sadece A9 ve A13 işlemcili telefonlar arasında yapılabiliyor, Unc0Ver'a gelmesini bekliyordum fakat Odyssey'e geldi ben de şaşırdım yakında Unc0Ver'da güncellenebilir. Odyssey A new jailbreak for a new era. theodyssey.dev Şuan cihazımı bu araç ile başarıyla Jailbreak yaptım, Cydia yerine Slieo kullanılmış ilk kez görüyor iseniz şaşırmayın yenisi bu artık.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Cydia bırakalı çok oldu
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #3 AirLife dedi: Cydia bırakalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Ben kullanmaya devam ettim şuan ilk kez Sileo kullanıyorum ve keşke önceden geçseymişim çok hızlı.
AirLife dedi: Cydia bırakalı çok oldu Genişletmek için tıkla... Ben kullanmaya devam ettim şuan ilk kez Sileo kullanıyorum ve keşke önceden geçseymişim çok hızlı.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Exinie dedi: Ben kullanmaya devam ettim şuan ilk kez Sileo kullanıyorum ve keşke önceden geçseymişim çok hızlı. Genişletmek için tıkla... Zebra ve Installer de var. Installer de güzel ama Sileo’ya alıştım bende.
Exinie dedi: Ben kullanmaya devam ettim şuan ilk kez Sileo kullanıyorum ve keşke önceden geçseymişim çok hızlı. Genişletmek için tıkla... Zebra ve Installer de var. Installer de güzel ama Sileo’ya alıştım bende.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 20 Kasım 2020 #5 Jailbreakin en sevmedigim yani kapatip acinca telefonu tum islemleri tek tek en bastan yapman gerek.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #6 Unaxpre dedi: Jailbreakin en sevmedigim yani kapatip acinca telefonu tum islemleri tek tek en bastan yapman gerek. Genişletmek için tıkla... O kötü ama çok uğraştırmıyor ya, direkt tekrar Jailbreak yapmam 1 dakikadan kısa sürüyor her şey geri aktif hale geliyor yine. iPhone XR'da 1 dakikadan az zaman alıyor ama eski telefonum olan iPhone 6'da uzun sürüyordu.
Unaxpre dedi: Jailbreakin en sevmedigim yani kapatip acinca telefonu tum islemleri tek tek en bastan yapman gerek. Genişletmek için tıkla... O kötü ama çok uğraştırmıyor ya, direkt tekrar Jailbreak yapmam 1 dakikadan kısa sürüyor her şey geri aktif hale geliyor yine. iPhone XR'da 1 dakikadan az zaman alıyor ama eski telefonum olan iPhone 6'da uzun sürüyordu.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #7 Unaxpre dedi: Jailbreakin en sevmedigim yani kapatip acinca telefonu tum islemleri tek tek en bastan yapman gerek. Genişletmek için tıkla... En baştan dediğin sadece yeniden JB yapmak ya. Oda arkadaşın dediği gibi tek tıkla 1 dakika da oluyor.
Unaxpre dedi: Jailbreakin en sevmedigim yani kapatip acinca telefonu tum islemleri tek tek en bastan yapman gerek. Genişletmek için tıkla... En baştan dediğin sadece yeniden JB yapmak ya. Oda arkadaşın dediği gibi tek tıkla 1 dakika da oluyor.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 20 Kasım 2020 #8 AirLife dedi: En baştan dediğin sadece yeniden JB yapmak ya. Oda arkadaşın dediği gibi tek tıkla 1 dakika da oluyor. Genişletmek için tıkla... Ondan sonraki yapmak istedigim ayarlardan bahsediyorum. Sadece JB atmak ne ise yarar ki? Tweaklerden bahsediyorum kisacasi.
AirLife dedi: En baştan dediğin sadece yeniden JB yapmak ya. Oda arkadaşın dediği gibi tek tıkla 1 dakika da oluyor. Genişletmek için tıkla... Ondan sonraki yapmak istedigim ayarlardan bahsediyorum. Sadece JB atmak ne ise yarar ki? Tweaklerden bahsediyorum kisacasi.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #9 Unaxpre dedi: Ondan sonraki yapmak istedigim ayarlardan bahsediyorum. Sadece JB atmak ne ise yarar ki? Tweaklerden bahsediyorum kisacasi. Genişletmek için tıkla... Ee tamam. Yeniden JB yapınca tweakler oto geliyor ayarlarıyla birlikte? Eski hali nasılsa dewamke yani.
Unaxpre dedi: Ondan sonraki yapmak istedigim ayarlardan bahsediyorum. Sadece JB atmak ne ise yarar ki? Tweaklerden bahsediyorum kisacasi. Genişletmek için tıkla... Ee tamam. Yeniden JB yapınca tweakler oto geliyor ayarlarıyla birlikte? Eski hali nasılsa dewamke yani.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #10 Garip gelecek ama telefonumu yeniden başlatınca Jailbreak gitmiyor. (Gidiyormuş ama anlamadığım bir şekilde bir kere gitmedi ikinci deneyişimde gitti, garip.) Son düzenleme: 21 Kasım 2020
Garip gelecek ama telefonumu yeniden başlatınca Jailbreak gitmiyor. (Gidiyormuş ama anlamadığım bir şekilde bir kere gitmedi ikinci deneyişimde gitti, garip.)