TimurcanK. Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 170 4 Haziran 2019 #1 Öncelikle Ramazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Ben IOS 13'ün dosyasını buldum ve yükledim. Ancak normal şekilde İtunes'den yüklenmiyor. Farklı bir yöntemi varmış ama bulamadım. Bilginiz var mıdır, nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2019
Öncelikle Ramazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Ben IOS 13'ün dosyasını buldum ve yükledim. Ancak normal şekilde İtunes'den yüklenmiyor. Farklı bir yöntemi varmış ama bulamadım. Bilginiz var mıdır, nasıl yapabilirim?
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Haziran 2019 #2 Başka forumda bir kullanıcı yüklemiş. Cevap vermesini bekliyorum.
TimurcanK. Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 170 4 Haziran 2019 #3 Melih ALBAYRAK dedi: Başka forumda bir kullanıcı yüklemiş. Cevap vermesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cevabını iletebilirseniz burdan çok güzel olur gördüğüm kadarıyla uğraşanlar var baya şimdiden teşekkürler. Yardım lütfen saatsiz kaldım Son düzenleme: 4 Haziran 2019
Melih ALBAYRAK dedi: Başka forumda bir kullanıcı yüklemiş. Cevap vermesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cevabını iletebilirseniz burdan çok güzel olur gördüğüm kadarıyla uğraşanlar var baya şimdiden teşekkürler. Yardım lütfen saatsiz kaldım
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Haziran 2019 #4 TimurcanK. dedi: Cevabını iletebilirseniz burdan çok güzel olur gördüğüm kadarıyla uğraşanlar var baya şimdiden teşekkürler. Yardım lütfen saatsiz kaldım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakarak yaptım sorunsuz çalışıyor. Şu an yükleniyor.
TimurcanK. dedi: Cevabını iletebilirseniz burdan çok güzel olur gördüğüm kadarıyla uğraşanlar var baya şimdiden teşekkürler. Yardım lütfen saatsiz kaldım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakarak yaptım sorunsuz çalışıyor. Şu an yükleniyor.
TimurcanK. Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 170 4 Haziran 2019 #5 CMD'de error yazıyor enter'layınca yapamadım gitti her yöntemde ayrı bir hata var
HK_ Hectopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #6 UDİD kaydı yapmadan yükleyemezsin
HK_ Hectopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #7 Yapan birini bulabilirsen yaptır. Hatta haber verirsen bende yaptırıcam. Bakıyorum, bulabilirsem paylaşırım bende.
Yapan birini bulabilirsen yaptır. Hatta haber verirsen bende yaptırıcam. Bakıyorum, bulabilirsem paylaşırım bende.