iOS 13 Dosya silerken 'İşlem Tamamlanamıyor'

Sweet Johnson

Decapat
Yer
İzmir / Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
iOS 13 kullanıyorum. Dosyalar uygulamasında son silinenler klasöründeki bir dosyayı silmek istiyorum fakat bu hatayı alıyorum.
Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum.. sistemin beta olduğunu biliyorsundur. Böyle sorunları normal karşılaman lazım

Beta sürümleri normal kullanıcılar için uygun değildir. Bu sürümler hem verilerinizi hem de batarya ömrünü tehlikeye atıyor.

1. Telefonunuzu yeniden başlatın.
2. Ayarlardan iCloud yedekleme ayarlarına gidip iCloud Drive seçeneğini kapatıp açın.
3. Düzelmezse bilgisayardan (ya da telefondan giriyorsanız masaüstü sitesi göster diyerek) iCloud'a giriş yapın, iCloud Drive'a girip sağ alttan son silinenlere girip silin.

Benim tavsiyem hevesini aldıysan, ki ben de yükledim 1-2 gün kullanıp hevesimi aldım sonra ios12'ye geri döndüm. Çok fazla bug var gündelik kullanım için hiç uygun değil. Public beta olsa bile.

Dostum.. sistemin beta olduğunu biliyorsundur. Böyle sorunları normal karşılaman lazım
Evet doğru söylüyorsun, benim sürümüm public beta da değil. Benim sürümüm developer beta. Yaklaşık 1 ay önce falan konfigürasyon profili ile yüklemiştim. 1 aydır kullanıyorum ve çok hatası var tabi developer beta olduğu için hataların olması normal. Teşekkür ederim.

İOS 13 henüz daha tam oturmadı hataları var düşüebilirsen 12.3 yap tam versiyonu çıkınca geri 13 yaparsın.

Maalesef verilerimi iCloud’a yedeklememiştim. Zaten yedeklemem hep kapalıdır. Önemli bir verim olmadığı için kapalı.
İOS 13 henüz daha tam oturmadı hataları var düşüebilirsen 12.3 yap tam versiyonu çıkınca geri 13 yaparsın.
Evet hataları var ama ben hatalarla mutluyum. Hatalar da çok önemli hatalar değil. Şu ana kadar 2 önemli hata gördüm. Biri, Safari’nin açılmaması ya da açıkken crash vermesi ; diğer hata ise Safari’de bir web sitesinde görseli, web linkini sürükleyip yeni sekmede açınca açılan yeni sekme kapanmıyor ve cihaz kilitleniyor ana ekran tuşu ve power tuşu da kilitleniyor. Kilitlenince ben de iMazing adlı uygulamadan cihazımı kapatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…