iOS 13 Kullanıcı Yorumları

Ben de iPhone 7 kullanıyorum ama mevcut güncelleme bende gözükmüyor. 12.3.1 kurulu şu an.

iPhone 7 kullanıyorum. Pil sağlığım %86. Günde 2 kere şarj etmekten gına geldi gerçekten.

Karanlık mod ile daha az pil harcanacağını düşünerekten yükleyeceğim iOS 13'ü. Umarım öyle olur.
Amoled ekranlar için bir avantaj hocam karanlık ekran modu.

İphone 7 Günlük kullandığım cihaza yüklemeyi düşünüyorum sorun çıkar mı sizce?

@Cafer Kaşan Keşan Sarj konusunda ciddi bir azalma oluyormuş sanırım, en azından izlediğim inceleme videolarında şarjın 30 dakika da %25-30 arasında gittiğini gördüm.

Kullanan arkadaşlar birkaç ekran görüntüsü atsanız fena olmaz. Neyin değişip değişmediğini görsek birde iPhone 7 için kuran varsa performansı nasıl olmuş ?

Kardeşim ben İphone 7 Plusa kurdum telefon eskisine göre gayet hızlandı şu ana kadar bir sorun vermedi için rahat olsun yüklersen pişman olmassın.

SE modeline yükledim beta 2 şarjı dayanmıyor günde 3 kere takıyorum 3D Touch benzeri menüler geldi uygulamalara basılı tutunca benim işime yarıyor kullanıyorum cihaz performansı iyi bazı kamera iyileştirmeleri var onun dışında uygulamalarla uyumluluk sorunları var dokunmatik arada kafayı yiyor telefon donup kapanıyor vb. problemler dolu beta 4 gelince geçmenizi öneririm şu an günlük sosyal medyada dolanabilecek kadar kararlı bir yapıda değil.Karanluk mod felan hepsi çok iyi çalışıyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…