Pil sağlığı %100 ancak 2 ay önce deji 2200 mah batarya taktım cihaza.
Ortalama 7.30 saat ekran süresi alıyorum.
Performansı ise IOS 12 e göre çok daha iyi.
Ben kurmaya korkuyorum. İphone 7 beta olduğu için günlük kullanımda sorun yaşar mıyım? veya bazı uygulamalar İOS13 ile çalışır mı? Örnek Lighrom, PS Express ve Photoshop Pix bunlar çalışır mı? Daha önce İOS11 den İOS 12 geçtiğim'de bunlar çalışmamıştı yamayla düzelttiler.
iOS 12 beta aşamasında olduğunda yine aynı mevzular döndü yok şöyle iyi yok böyle süper. Sonra tam sürüm çıkınca o öven kişiler küfür etmeye başladı. Apple bu ne yaptığı belli olmuyor. Betalar iyi oluyor sonra birden bozuluyor ne hikmetse tam sürüm çıkınca.
Ben kurmaya korkuyorum. İphone 7 beta olduğu için günlük kullanımda sorun yaşar mıyım? veya bazı uygulamalar İOS13 ile çalışır mı? Örnek Lighrom, PS Express ve Photoshop Pix bunlar çalışır mı? Daha önce İOS11 den İOS 12 geçtiğim'de bunlar çalışmamıştı yamayla düzelttiler.
Ben biraz kullandım, çok çok aktif kullandığınız cihazlara kurmanızı tavsiye etmiyorum. Biraz kullanıyorsunuz, sonra hevesinizi aldıktan sonra sonuç olarak bir beta olduğunun farkına varıyorsunuz, illa ki hatalarla karşılaşabiliyorsunuz, bunu da kaldıramayan biriyseniz 12'ye geri dönüyorsunuz.