iOS 14.5 final sürümü yayımlandı

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer

Uzun bir süre sonra iOS 14'ün en büyük güvenlik güncellemesini içeren 14.5 versiyonu tüm iOS ve iPadOS cihazları için kullanılabilir durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
İziediğim videolarda batarya performansında iyileştirmeler mevcut sıkıntı çeken arkadaşlar güncelleyebilir.

Güncelledim. Sorun yok şimdilik. 14.4.1'de Safari ara sıra çöküyordu, o sorun halledilmiş gibi.
Onun dışında Süreyya hanımın muhteşem değişimi.

iPhone SE 2020'de batarya performansı düştü. Ortalama 7 saat ekran süresi alırken şimdi 5 saate yakın ekran süresi alıyorum. Ek olarak cihazda arada hafif bir ısınma oluyor. 14.4.2 çok daha iyiydi.

iPhone SE 2020'de batarya performansı düştü. Ortalama 7 saat ekran süresi alırken şimdi 5 saate yakın ekran süresi alıyorum. Ek olarak cihazda arada hafif bir ısınma oluyor. 14.4.2 çok daha iyiydi.
Benim de düştü gözle görülür derecede. Böyle mi kalacak ki?

Benim de düştü gözle görülür derecede. Böyle mi kalacak ki?

Güncellemenin birkaç saat sonrasında telefonun bataryası normale döndü ve ısınma sorunu gitti. Şarjım %44 ve tam şarjdan sonra 5 saat 19 dakika ekran süresi almışım. Eski güncellemeye göre batarya performansı bayağı iyileşti diyebilirim. Birkaç saat içinde batarya süreniz düzelir diye düşünüyorum. Ek olarak telefonunuzu bir sonraki tamamen şarj edişinizden sonra kapatıp açmanızı öneririm.

Çok sağ olun

Her güncellemeden sonra batarya kendisini kalibre ediyor yani güncellendikten hemen sonra oluşan verilere aldanmayın en sağlıklı sonucu, performansı, cihazı 2-3 gün kullandıktan sonra alırsınız.

Her güncellemeden sonra batarya kendisini kalibre ediyor yani güncellendikten hemen sonra oluşan verilere aldanmayın en sağlıklı sonucu, performansı, cihazı 2-3 gün kullandıktan sonra alırsınız.
Çok teşekkür ederim. Endişe ediyordum ancak bir şey daha öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…