L Lepars Centipat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 22 16 Kasım 2020 #1 8 Plus kullanıyorum sarj yüzdem yüksek olmasına rağmen iOS 14.2’den sonra telefonun sarjı aşırı fazla gidiyor, bunu yazana kadar telefon kapanacak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
8 Plus kullanıyorum sarj yüzdem yüksek olmasına rağmen iOS 14.2’den sonra telefonun sarjı aşırı fazla gidiyor, bunu yazana kadar telefon kapanacak.
inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 16 Kasım 2020 #2 Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın.
Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #3 inmybluehell dedi: Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Neden otomatik parlaklık fazla harcıyor?
inmybluehell dedi: Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Neden otomatik parlaklık fazla harcıyor?
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 16 Kasım 2020 #4 NoobEller dedi: Neden otomatik parlaklık fazla harcıyor? Genişletmek için tıkla... Sürekli ortam ışıgını denetledigi için şarj yiyor diye okumuştum ne kadar dogru bilmiyorum.
NoobEller dedi: Neden otomatik parlaklık fazla harcıyor? Genişletmek için tıkla... Sürekli ortam ışıgını denetledigi için şarj yiyor diye okumuştum ne kadar dogru bilmiyorum.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #5 Deffizy dedi: Sürekli ortam ışıgını denetledigi için şarj yiyor diye okumuştum ne kadar dogru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de kapatarak deneyeyim o zaman.
Deffizy dedi: Sürekli ortam ışıgını denetledigi için şarj yiyor diye okumuştum ne kadar dogru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de kapatarak deneyeyim o zaman.
L Lepars Centipat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 22 16 Kasım 2020 #6 inmybluehell dedi: Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Hayır değil, konumlar, arka planda uygulama yenileme vb. hepsi kapalı zaten anlamış değilim.
inmybluehell dedi: Otomatik parlaklık açık mı hocam o çok şarj yiyor ve konum servislerinde kullanmadığınız uygulamalarda konumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Hayır değil, konumlar, arka planda uygulama yenileme vb. hepsi kapalı zaten anlamış değilim.