M MUTAAT Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 iPhone 7 kullanıyorum iOS 14.4 güncellemesinden sonra kamera siyah ekranda takılı kalıyor. (güncellemeyi yapmadan önce çalışıyordu) hard reset attım gene çalışmadı kapatıp açtım gene çalışmadı.
iPhone 7 kullanıyorum iOS 14.4 güncellemesinden sonra kamera siyah ekranda takılı kalıyor. (güncellemeyi yapmadan önce çalışıyordu) hard reset attım gene çalışmadı kapatıp açtım gene çalışmadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.688 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Restore edin, direkt update ile sorun olabiliyor.
M MUTAAT Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 claus dedi: Restore edin, direkt Update ile sorun olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yaptım yapmadığım şey kalmadı.
claus dedi: Restore edin, direkt Update ile sorun olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yaptım yapmadığım şey kalmadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.688 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Restore derken telefonu DFU moda alıp PC üzerinden en baştan kurulumu kast ediyorum. Bunu denemene rağmen düzelmedi ise donanımsal sorun olabilir. Garantisi varsa servise gönderin.
Restore derken telefonu DFU moda alıp PC üzerinden en baştan kurulumu kast ediyorum. Bunu denemene rağmen düzelmedi ise donanımsal sorun olabilir. Garantisi varsa servise gönderin.