Rehber iOS 15.0-17 palen1x ile Jailbreak Rehberi

Yok hocam olmadı. Security ile alakalı bir şeyler diyor işlemcim Intel ama anakartım Gigabyte belki masaüstü oldugum içindir böyle yapmasının sebebi 15.7.8 için başka jail yöntemi var mı?

Siz USB'yi boot menüsünde mi göremediniz yoksa BIOS'ta mı?
Çünkü BIOS'la işiniz yok, USB'yi boot menüsünden seçeceksiniz.

Boot menüsünden USB seçiliyor, ama boot etmiyor. Security violation dedi ortada Ventoy yaptıktan sonra. Balenada direkt boot etmedi.

Secure Boot ayarını devre dışı bırakın.
Secure Boot ayarı imzalanmamış yazılımları açtırmaz.
Boot sekmesinden Secure Boot kısmına girin. Ardından Secure Boot ayarına Active olarak ayarlayın.
Burada siz aynı yerden Disabled veya zıttı neyse onu yapacaksınız.

Secure Boot ayarını devre dışı bırakın.
Secure Boot ayarı imzalanmamış yazılımları açtırmaz.

Burada siz aynı yerden disabled veya zıttı neyse onu yapacaksınız.

Hocam sağ olun başarılı şekilde yaptım fakat en sonda booting kernelde kaldı ama telefon açıldı ve palera1n geldi. Bende CTRL cden exitledim. Fakat mesela gestures XV kurdum ama ayarlarda onu göremiyorum nedendir sizce? Onun için yapmam gereken bir şey mi var?

Çalıştı şimdi hocam hallettim. Rehberiniz için sağ olun.

Hocam TikTok uygulaması hep crash veriyor bypassı bulunuyor mu? Shadow bypass çalışmadı.

Son düzenleme:
Merak etmeyin, deneyebilirsiniz. Sanırım birisi AMD işlemcisi olmasına rağmen yapmıştı.
Eğer olmazsa ekran görüntüsü veya yazı ile hatanızı paylaşın.

Eğer çalışmazsa bilgisayarı yeniden USB'den boot edin ve şarj kablosunu başka portlara takın.

Son düzenleme:
@Stereo.Luigi99 şarj bitince bir problem olur mu Apple Watch SE var son sürüm 6S ile kullanabilmek için bir yol var mı?

Şarj biterse telefon jailbreak'siz açılır ve yeniden jailbreak yapmanız gerekir.
Saatin watchOS sürümü 9 ve telefonun iOS sürümü 15 ise Legizmo Kincaid kullanın.

@Aeroxs

Paralı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…