Yok hocam olmadı. Security ile alakalı bir şeyler diyor işlemcim Intel ama anakartım Gigabyte belki masaüstü oldugum içindir böyle yapmasının sebebi 15.7.8 için başka jail yöntemi var mı?
Hocam sağ olun başarılı şekilde yaptım fakat en sonda booting kernelde kaldı ama telefon açıldı ve palera1n geldi. Bende CTRL cden exitledim. Fakat mesela gestures XV kurdum ama ayarlarda onu göremiyorum nedendir sizce? Onun için yapmam gereken bir şey mi var?
Hocam sağ olun başarılı şekilde yaptım fakat en sonda booting kernelde kaldı ama telefon açıldı ve palera1n geldi. Bende CTRL cden exitledim. Fakat mesela gestures XV kurdum ama ayarlarda onu göremiyorum nedendir sizce? Onun için yapmam gereken bir şey mi var?
Şarj biterse telefon jailbreak'siz açılır ve yeniden jailbreak yapmanız gerekir.
Saatin watchOS sürümü 9 ve telefonun iOS sürümü 15 ise Legizmo Kincaid kullanın.
To stay on watchOS 8 and avoid updating to watchOS 9, use Legizmo ‘Jupiter’ instead. For watchOS 10, use Legizmo ‘Lighthouse’. NOTE: Legizmo ‘Kincaid’ is not compatible with older, rootful versions o…
Şarj biterse telefon Jailbreak'siz açılır ve yeniden Jailbreak yapmanız gerekir.
Saatin watchOS sürümü 9 ve telefonun iOS sürümü 15 ise legizmo kincaid kullanın.
To stay on watchOS 8 and avoid updating to watchOS 9, use Legizmo ‘Jupiter’ instead. For watchOS 10, use Legizmo ‘Lighthouse’. NOTE: Legizmo ‘Kincaid’ is not compatible with older, rootful versions o…