İphone 12 kullanıyorum ve mevcut sürümüm 15.2 olmasına rağmen bu sürüm uyarısı bana neden gelmedi acaba ? Yazılıma girince çıkıyor ama telefon haber vermedi yeni güncelleme geldi diye. Konuya denk gelmesem hiç haberim olmayacaktı valla.
Bu arada 6s güncelleme alıyor ve 6plus almıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
İphone 12 kullanıyorum ve mevcut sürümüm 15.2 olmasına rağmen bu sürüm uyarısı bana neden gelmedi acaba ? Yazılıma girince çıkıyor ama telefon haber vermedi yeni güncelleme geldi diye. Konuya denk gelmesem hiç haberim olmayacaktı valla.
Bu arada 6s güncelleme alıyor ve 6plus almıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Dostum 6S de olsa 7 de olsa o cihazlar hala tam performans çalışıyor ben de iPhone 11'in yanında 6S kullanıyorum son sürümde ve hiçbir sorunu yok. Dediğim gibi pil değiştirmezsen bu cihaz iOS 10'da da kasacak zaten.
Daha iyi bir pile mi ihtiyacınız var? Yakınınızdaki bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı iPhone'unuzun pilini değiştirebilir. Kapsam türüyle ilişkili ücreti öğrenin.
Öyle bir durum söz konusu değil. Pil sağlığı artık haşat olmuş ya da çakma batarya takılmış telefonları kullananlar o tarz yorumlar yapıyor. Yoksa 6S’te bile iOS 15 akıcı çalışıyor.
iPhone 3GS 4S 5C 5SE 6Plus şimdi de iPhone 11 kullanıyorum ama yıllardır yapılan planlı eskitmeyi kullanıcı olarak fark ediyor ve yazıyorum sen hangi sıfatla yazdın ve hala cevap veriyorsun. Sanki tanıyormuş gibi bir şeyi bilip bilmeme yorumu yapıyorsun. Başka yerde drama yap eğer başlığa cevabın veya en ufak deneyimin yoksa boşa gereksiz cevap atma.