alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Mart 2023 #1 1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- Çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- Dezavantajları nelerdir?
1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- Çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- Dezavantajları nelerdir?
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 2 Mart 2023 #2 alpethz dedi: 1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- dezavantajları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Banka programları sorun çıkartabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2023 Artı 0 Eksi
alpethz dedi: 1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- dezavantajları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Banka programları sorun çıkartabilir.
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 2 Mart 2023 #3 alpethz dedi: 1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- Çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- Dezavantajları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Avantajlar : Android gibi telefonunu rakip olamasa da biraz olsun ozgurlestirmis olursun. Jailbreak atarsan sadece Cydia magazasi eklenir. Dezavantajlar : Casus yazilim iceren bir tweak yuklersen banka hesaplarin gibi ozel hesaplarin sifrelerin calinabilir. Ne kurduguna dikkat et !!! Artı 0 Eksi
alpethz dedi: 1- Jailbreak attığımda veriler sıfırlanır mı? 2- Çoğu kişi iTunes hesabına Jailbreak sonrası bağlanmadığını söylemiş, bağlamak sakıncalı mı? 3- Dezavantajları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Avantajlar : Android gibi telefonunu rakip olamasa da biraz olsun ozgurlestirmis olursun. Jailbreak atarsan sadece Cydia magazasi eklenir. Dezavantajlar : Casus yazilim iceren bir tweak yuklersen banka hesaplarin gibi ozel hesaplarin sifrelerin calinabilir. Ne kurduguna dikkat et !!!
KS KS alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Mart 2023 #4 Papara dışında banka tarzı uygulama kullanmıyorum, diğer soruların cevabı var mı hocam DenBay Tech dedi: Avantajlar: Android gibi telefonunu rakip olamasa da biraz olsun ozgurlestirmis olursun. Jailbreak atarsan sadece cydia magazasi eklenir. Dezavantajlar: Casus yazilim iceren bir Tweak yuklersen banka hesaplarin gibi ozel hesaplarin sifrelerin calinabilir. Ne kurduguna dikkat et! Genişletmek için tıkla... Hocam veriler sıfırlanır mı veya iTunes hesabıma bağlanmakta sorun çıkarır mı? Artı 0 Eksi
Papara dışında banka tarzı uygulama kullanmıyorum, diğer soruların cevabı var mı hocam DenBay Tech dedi: Avantajlar: Android gibi telefonunu rakip olamasa da biraz olsun ozgurlestirmis olursun. Jailbreak atarsan sadece cydia magazasi eklenir. Dezavantajlar: Casus yazilim iceren bir Tweak yuklersen banka hesaplarin gibi ozel hesaplarin sifrelerin calinabilir. Ne kurduguna dikkat et! Genişletmek için tıkla... Hocam veriler sıfırlanır mı veya iTunes hesabıma bağlanmakta sorun çıkarır mı?
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 2 Mart 2023 #5 alpethz dedi: Papara dışında banka tarzı uygulama kullanmıyorum, diğer soruların cevabı var mı hocam Hocam veriler sıfırlanır mı veya iTunes hesabıma bağlanmakta sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sifirlanmaz ama recovery moduna girip girmemeyi ogrenmen gerek yoksa sifirlandi zannedebilirsin ama ben iPad 7'm vardi 15.7.2'ye guncellemistim ve 16 yapmadim. Calisti. Artı 0 Eksi
alpethz dedi: Papara dışında banka tarzı uygulama kullanmıyorum, diğer soruların cevabı var mı hocam Hocam veriler sıfırlanır mı veya iTunes hesabıma bağlanmakta sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sifirlanmaz ama recovery moduna girip girmemeyi ogrenmen gerek yoksa sifirlandi zannedebilirsin ama ben iPad 7'm vardi 15.7.2'ye guncellemistim ve 16 yapmadim. Calisti.
KS KS alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Mart 2023 #6 DenBay Tech dedi: Sifirlanmaz ama recovery moduna girip girmemeyi ogrenmen gerek. Yoksa sifirlandi zannedebilirsin. Ama ben iPad 7'm vardi 15.7.2'ye guncellemistim ve 16 yapmadim. Calisti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkçası, ek olarak zaten iPhone 7 kullanıyorum daha güncelleme almıyor o yandan sıkıntım yok. Peki iTunes hesabı kullanılır mı? Artı 0 Eksi
DenBay Tech dedi: Sifirlanmaz ama recovery moduna girip girmemeyi ogrenmen gerek. Yoksa sifirlandi zannedebilirsin. Ama ben iPad 7'm vardi 15.7.2'ye guncellemistim ve 16 yapmadim. Calisti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkçası, ek olarak zaten iPhone 7 kullanıyorum daha güncelleme almıyor o yandan sıkıntım yok. Peki iTunes hesabı kullanılır mı?