Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 11 Temmuz 2023 #11 Hakan69420 dedi: Ayarlardan imessage’ı devre dışı bırakıp (SMS gelmeye devam ediyor) en yeni IOS sürümüne güncelleyin. Yapılacak başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Muhtemelen güncelleme desteği kesilmiş bir iPhone kullanıyor en son sürüme güncelleyemez. Yapacak bir şey yok dikkatli olunması lazım.
Hakan69420 dedi: Ayarlardan imessage’ı devre dışı bırakıp (SMS gelmeye devam ediyor) en yeni IOS sürümüne güncelleyin. Yapılacak başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Muhtemelen güncelleme desteği kesilmiş bir iPhone kullanıyor en son sürüme güncelleyemez. Yapacak bir şey yok dikkatli olunması lazım.
M memoshwastaken Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 Hakan69420 dedi: Ayarlardan IMessage'ı devre dışı bırakıp (SMS gelmeye devam ediyor) en yeni iOS sürümüne güncelleyin. Yapılacak başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Hocam iCloud falan her şeyi temizleyip sıfırladım Mesajlar'ın ayarlarından IMessage'ı kapattım.
Hakan69420 dedi: Ayarlardan IMessage'ı devre dışı bırakıp (SMS gelmeye devam ediyor) en yeni iOS sürümüne güncelleyin. Yapılacak başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Hocam iCloud falan her şeyi temizleyip sıfırladım Mesajlar'ın ayarlarından IMessage'ı kapattım.