H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 29 Eylül 2021 #21 Kestirmelerimin hepsi bozuldu. 3. Parti kestirmeler yeni sürüme uyum sağlamıyor henüz.
LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 29 Eylül 2021 #22 Safari'nin arama butonun aşağıda olmasını beğendim. Kolaylık sağlıyor.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 29 Eylül 2021 #23 LutfıPolat dedi: Safari'nin arama butonun aşağıda olmasını beğendim. Kolaylık sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sekme geçişi için de çubuğu kaydırma büyük kolaylık Chrome'da vardı, Safari'ye gelmesi çok iyi oldu.
LutfıPolat dedi: Safari'nin arama butonun aşağıda olmasını beğendim. Kolaylık sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sekme geçişi için de çubuğu kaydırma büyük kolaylık Chrome'da vardı, Safari'ye gelmesi çok iyi oldu.
LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 29 Eylül 2021 #24 hakangu dedi: Sekme geçişi için de çubuğu kaydırma büyük kolaylık Chrome'da vardı, Safari'ye gelmesi çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Evet o da gerçekten çok iyi olmuş Chrome kullanmadığım için bilmiyordum unutmadan resimlerin üzerinde metin kopyalama iOS 15'in en iyi özelliği bence.
hakangu dedi: Sekme geçişi için de çubuğu kaydırma büyük kolaylık Chrome'da vardı, Safari'ye gelmesi çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Evet o da gerçekten çok iyi olmuş Chrome kullanmadığım için bilmiyordum unutmadan resimlerin üzerinde metin kopyalama iOS 15'in en iyi özelliği bence.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 29 Eylül 2021 #25 LutfıPolat dedi: Evet o da gerçekten çok iyi olmuş Chrome kullanmadığım için bilmiyordum unutmadan resimlerin üzerinde metin kopyalama iOS 15'in en iyi özelliği bence. Genişletmek için tıkla... Türkçe gelse bir de
LutfıPolat dedi: Evet o da gerçekten çok iyi olmuş Chrome kullanmadığım için bilmiyordum unutmadan resimlerin üzerinde metin kopyalama iOS 15'in en iyi özelliği bence. Genişletmek için tıkla... Türkçe gelse bir de
LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 29 Eylül 2021 #26 hakangu dedi: Türkçe gelse bir de Genişletmek için tıkla... Sonra ki getirecekleri dillerinde arasında Türkçe olacağına emin gibiyim.
hakangu dedi: Türkçe gelse bir de Genişletmek için tıkla... Sonra ki getirecekleri dillerinde arasında Türkçe olacağına emin gibiyim.