LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 6 Ekim 2021 #21 rhylla dedi: Dil ve bölgeyi ABD mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle.
rhylla dedi: Dil ve bölgeyi ABD mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 6 Ekim 2021 #22 LutfıPolat dedi: Hayır Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle. Genişletmek için tıkla... Apple bizi düşünmüyorsa, böyle hallederiz işte! Teşekkürler. Live Text'i kullanabileceğim.
LutfıPolat dedi: Hayır Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle. Genişletmek için tıkla... Apple bizi düşünmüyorsa, böyle hallederiz işte! Teşekkürler. Live Text'i kullanabileceğim.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.256 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #23 LutfıPolat dedi: Hayır. Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış aksettirmişim herhalde, ben Türkçe dil desteği olmadığını söylemek istemiştim . Evet İngilizce olarak kullanılabiliyor
LutfıPolat dedi: Hayır. Ayarlar-dil ve bölge. Oradan Türkçe dilinin altında dil ekle yazıyor oraya İngilizce yi ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış aksettirmişim herhalde, ben Türkçe dil desteği olmadığını söylemek istemiştim . Evet İngilizce olarak kullanılabiliyor
LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 6 Ekim 2021 #24 rofl dedi: Apple bizi düşünmüyorsa, böyle hallederiz işte! Teşekkürler. Live Text'i kullanabileceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim rhylla dedi: Hocam yanlış aksettirmişim herhalde, ben Türkçe dil desteği olmadığını söylemek istemiştim . Evet İngilizce olarak kullanılabiliyor Genişletmek için tıkla... Kullandığım süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım tüm yazıları sorunsuz algıladı ve kopyaladı ilerleyen güncellemelerde Türkçe gelecektir.
rofl dedi: Apple bizi düşünmüyorsa, böyle hallederiz işte! Teşekkürler. Live Text'i kullanabileceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim rhylla dedi: Hocam yanlış aksettirmişim herhalde, ben Türkçe dil desteği olmadığını söylemek istemiştim . Evet İngilizce olarak kullanılabiliyor Genişletmek için tıkla... Kullandığım süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım tüm yazıları sorunsuz algıladı ve kopyaladı ilerleyen güncellemelerde Türkçe gelecektir.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.256 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #25 LutfıPolat dedi: Rica ederim Kullandığım süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım tüm yazıları sorunsuz algıladı ve kopyaladı ilerleyen güncellemelerde Türkçe gelecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım çeviri uygulamasında ki gibi olmaz getirirler.
LutfıPolat dedi: Rica ederim Kullandığım süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım tüm yazıları sorunsuz algıladı ve kopyaladı ilerleyen güncellemelerde Türkçe gelecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım çeviri uygulamasında ki gibi olmaz getirirler.
LutfıPolat Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 662 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 6 Ekim 2021 #26 rhylla dedi: Umarım çeviri uygulamasında ki gibi olmaz getirirler. Genişletmek için tıkla... apple ın çeviri uygulamasının daha çok zamanı var gibi umarım ileride çeviri uygulaması ve Live Text'i entegreli bir şekilde kullanabiliriz
rhylla dedi: Umarım çeviri uygulamasında ki gibi olmaz getirirler. Genişletmek için tıkla... apple ın çeviri uygulamasının daha çok zamanı var gibi umarım ileride çeviri uygulaması ve Live Text'i entegreli bir şekilde kullanabiliriz
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.120 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual Radeon RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U 23.8" 144 Hz 1ms - Acer KG221Q FreeSync 75 Hz 1ms | HyperX Cloud II Kulaklık | Logitech G203 Lightsync Mouse | Logitech G413 Klavye | Logitech G27 | Phanteks P400A DRGB White Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #27 SE 2020'ye yükledim; pil performansında bir artış göremedim fakat hız açısından gözle görülür bir artış olduğunu hissettim.
SE 2020'ye yükledim; pil performansında bir artış göremedim fakat hız açısından gözle görülür bir artış olduğunu hissettim.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 6 Ekim 2021 #28 11 Pro 15.0.1 kurulu, bir artısını görmedim.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.256 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #29 Yükledim, bildirim ekranı hoşuma gitti iconlar ufalmış gayet hoş duruyor. Safari kullanımı açısından güzel sayfalar arası direkt kaydırıp geçebiliyorsunuz. Gelen mailleri bildirim ekranından okuyabiliyorsun. Bunlar ilk gözüme çarpanlar.
Yükledim, bildirim ekranı hoşuma gitti iconlar ufalmış gayet hoş duruyor. Safari kullanımı açısından güzel sayfalar arası direkt kaydırıp geçebiliyorsunuz. Gelen mailleri bildirim ekranından okuyabiliyorsun. Bunlar ilk gözüme çarpanlar.