Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 10 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim.
Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 10 Eylül 2021 #2 Batwo dedi: Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eylül gibi bekleniyor.
Batwo dedi: Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eylül gibi bekleniyor.
coolishemre Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 Eylül gibi bekleniyor çıkması.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 664 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 10 Eylül 2021 #4 15-19 Eylül tarihleri arasında diye dedikodular mevcut.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 10 Eylül 2021 #5 Zaten 7 Plus kullanıcısıyım son güncellemesi olacak . 16'yı göremeyeceğiz hayırlısı artık.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 10 Eylül 2021 #6 Batwo dedi: Zaten 7 Plus kullanıcısıyım son güncellemesi olacak . 16'yı göremeyeceğiz hayırlısı artık. Genişletmek için tıkla... Ben 13 kullanıyorum hala jailbreakli kullandığın için güncellemelerim kapalı
Batwo dedi: Zaten 7 Plus kullanıcısıyım son güncellemesi olacak . 16'yı göremeyeceğiz hayırlısı artık. Genişletmek için tıkla... Ben 13 kullanıyorum hala jailbreakli kullandığın için güncellemelerim kapalı
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 10 Eylül 2021 #7 Hiçbir ios cihazıma jailbreak yapmadım merakta etmiyorum açıkcası garantisi bittikten sonra belki .
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 10 Eylül 2021 #8 Batwo dedi: Hiçbir iOS cihazıma Jailbreak yapmadım merakta etmiyorum açıkçası garantisi bittikten sonra belki . Genişletmek için tıkla... Ben direk sıfır alır almaz yaptım 3 GS'den beri Jailbreak'li kullanıyorum.
Batwo dedi: Hiçbir iOS cihazıma Jailbreak yapmadım merakta etmiyorum açıkçası garantisi bittikten sonra belki . Genişletmek için tıkla... Ben direk sıfır alır almaz yaptım 3 GS'den beri Jailbreak'li kullanıyorum.
sterao Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #9 Batwo dedi: Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genelde iPhone tanıltıldıktan birkaç gün sonra çıkıyor. Galiba 20 Eylül'de çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021
Batwo dedi: Arkadaşlar, herkese merhaba. Eylül ayı gibi geleceği konusunda konuşuluyordu ama bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genelde iPhone tanıltıldıktan birkaç gün sonra çıkıyor. Galiba 20 Eylül'de çıkıyor.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 15 Eylül 2021 #10 sterao dedi: Genelde iPhone tanıltıldıktan birkaç gün sonra çıkıyor. Galiba 20 Eylül'de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bugün twitter'da gördüm iphone 13'te tanıtılmış 20 eylül gibi bizlere ulaşacağını iletmişler. Hayırlısı umarım performanstan ödün vermez. 7 Plus.
sterao dedi: Genelde iPhone tanıltıldıktan birkaç gün sonra çıkıyor. Galiba 20 Eylül'de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bugün twitter'da gördüm iphone 13'te tanıtılmış 20 eylül gibi bizlere ulaşacağını iletmişler. Hayırlısı umarım performanstan ödün vermez. 7 Plus.