R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 20 Eylül 2021 #11 Leka dedi: Telefonum yeni de, yavaslar mi diye endiseye dustum, o yuzden. Genişletmek için tıkla... Modeli ne ki? Hiçbir sorun olmaz.
Leka dedi: Telefonum yeni de, yavaslar mi diye endiseye dustum, o yuzden. Genişletmek için tıkla... Modeli ne ki? Hiçbir sorun olmaz.
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 20 Eylül 2021 #12 Leka dedi: Telefonum yeni de, yavaslar mi diye endiseye dustum, o yuzden. Genişletmek için tıkla... Aksine ben 11 kullanıyorum menü uygulama açılışları Safari gezintisi biraz daha hızlanmış gibi yine de son karar sizin.
Leka dedi: Telefonum yeni de, yavaslar mi diye endiseye dustum, o yuzden. Genişletmek için tıkla... Aksine ben 11 kullanıyorum menü uygulama açılışları Safari gezintisi biraz daha hızlanmış gibi yine de son karar sizin.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Eylül 2021 #13 RivalsX dedi: Modeli ne ki? Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... SE 2, tesekkurler. Deffizy dedi: Aksine ben 11 kullanıyorum menü uygulama açılışları Safari gezintisi biraz daha hızlanmış gibi yine de son karar sizin. Genişletmek için tıkla... Aynen biraz bende farkettim o yuzden vazgectim, tesekkurler.
RivalsX dedi: Modeli ne ki? Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... SE 2, tesekkurler. Deffizy dedi: Aksine ben 11 kullanıyorum menü uygulama açılışları Safari gezintisi biraz daha hızlanmış gibi yine de son karar sizin. Genişletmek için tıkla... Aynen biraz bende farkettim o yuzden vazgectim, tesekkurler.
W watasitokyo Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #14 Arkadaşlar nasıl geri dönülür birisi yazabilir mi?
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 25 Eylül 2021 #15 watasitokyo dedi: Arkadaşlar nasıl geri dönülür birisi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonu ITunes'e bağla. Restore moduna al bekle, sonra ıpsw sayfasından imzası açık sürümü indir tekrar ITunes'e dön ve Shift tuşuna basılı tutarak geri yükle seçenegine tıkla sonrasında ıpsw sitesinden indirdigin sürüm dosyasını seç bu kadar.
watasitokyo dedi: Arkadaşlar nasıl geri dönülür birisi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonu ITunes'e bağla. Restore moduna al bekle, sonra ıpsw sayfasından imzası açık sürümü indir tekrar ITunes'e dön ve Shift tuşuna basılı tutarak geri yükle seçenegine tıkla sonrasında ıpsw sitesinden indirdigin sürüm dosyasını seç bu kadar.