Y.Emre 25 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #11 Kağan K dedi: Hocam elimden düşmüyor genelde telefon. Sosyal medya, wp falan geceye kadar yetiyor. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil yani önceki sürümünüze göre bu sürüm nasıl ve önceki sürümünüz neydi @Kağan K
Kağan K dedi: Hocam elimden düşmüyor genelde telefon. Sosyal medya, wp falan geceye kadar yetiyor. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil yani önceki sürümünüze göre bu sürüm nasıl ve önceki sürümünüz neydi @Kağan K
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #12 Y.Emre 25 dedi: Yok öyle değil yani önceki sürümünüze göre bu sürüm nasıl ve önceki sürümünüz neydi @Kağan K Genişletmek için tıkla... 16.2 kullanıyordum işte buna geçtim hocam. Daha yeni geçtim benim için şuan fark eden bir durum yok.
Y.Emre 25 dedi: Yok öyle değil yani önceki sürümünüze göre bu sürüm nasıl ve önceki sürümünüz neydi @Kağan K Genişletmek için tıkla... 16.2 kullanıyordum işte buna geçtim hocam. Daha yeni geçtim benim için şuan fark eden bir durum yok.