IOS 16.4.1(a) güncellemesi nedir?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığından da belirttiğim gibi arkadaşlar yeni gördüm indirmiş yükleme yapılmalı mı? Bu güncellemenin sebebi nedir ?

Dosya Ekleri

• IMG_0184.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 218
Bu güncellemeyi bende yaptım fakat ne olduğunu bende bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.

Güvenlik güncellemesi. Keşfedilen açığa karşılık gönderilen acil güncelleme. Bir özellik veya değişiklik içermiyor, güncelleyebilirsiniz çok kısa sürüyor zaten.

Açığın ne olduğunu biliyor musunuz? Tahminimce Jailbreak yöntemini engellemek içindir.

Açığın ne olduğunu biliyor musunuz? Tahminimce Jailbreak yöntemini engellemek içindir.
Şöyle açıklanmış.
Kaynak; iOS 16.4.1 üstüne Hızlı iOS Güvenlik Yanıtı 16.4.1 (a) güncellemesi çıktı

Tekil bir açık yayınlanmış güncellemeye benzemiyor. Bundan sonra bu şekilde yükseltme yerine daha sık güvenlik güncellemesi göreceğiz. Sanırım Apple güncelleme politikasını değiştirmeye başladı.

Cihazın performansına ya da şarjına bir eksi etkisi olmayacak ise bende yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…