Merhaba arkadaşlar, konuyu fazla uzatmak istemiyorum. iPhone X cihazım var iOS 16.6.1 yüklüydü bugün tekrar güncelleme gelmiş iOS 16.7 sizce güncellemeli miyim?
Merhaba arkadaşlar, konuyu fazla uzatmak istemiyorum. iPhone X cihazım var iOS 16.6.1 yüklüydü bugün tekrar güncelleme gelmiş iOS 16.7 sizce güncellemeli miyim?
Tabii şahsi fikriniz ama bazı uygulamalar telefon desteklendiği son sürüme güncellenmeden çalışmayabilir. Bu yüzden son sürüme her zaman güncellenmeli. Eğer sorun olursa şirketler zaten başka güncellemeler yayınlarlar.
Arkadaş zaten iOS 16 kullanıyor iOS 16'nın en son ve en kararlı sürümünü kurması mantıklı. Yeni bir özellik getirmeyecek iOS 16'nın son sürümü niye kassın telefon?