RoleAlert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #11 iOS 16.7'de yenilik falan de gelmedi sanırım. Gerek var mı?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 13 Eylül 2023 #12 epimedium dedi: Arkadaş zaten iOS 16 kullanıyor iOS 16'nın en son ve en kararlı sürümünü kurması mantıklı. Yeni bir özellik getirmeyecek iOS 16'nın son sürümü niye kassın telefon? Genişletmek için tıkla... Çünkü içine attıkları yazılım yavaşlatıyor kasıtlı.
epimedium dedi: Arkadaş zaten iOS 16 kullanıyor iOS 16'nın en son ve en kararlı sürümünü kurması mantıklı. Yeni bir özellik getirmeyecek iOS 16'nın son sürümü niye kassın telefon? Genişletmek için tıkla... Çünkü içine attıkları yazılım yavaşlatıyor kasıtlı.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #13 CYBER SHADOW dedi: Çünkü içine attıkları yazılım yavaşlatıyor kasıtlı. Genişletmek için tıkla... Buna kasıtlı dersek şirketi gereksiz suçlamış oluruz. Arka planda yapılan güncellemeler bize açıklanmamış olabilir.
CYBER SHADOW dedi: Çünkü içine attıkları yazılım yavaşlatıyor kasıtlı. Genişletmek için tıkla... Buna kasıtlı dersek şirketi gereksiz suçlamış oluruz. Arka planda yapılan güncellemeler bize açıklanmamış olabilir.
swysq Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 273 Çözümler 2 13 Eylül 2023 #14 Bende XS Max var hala iOS 15.6 sürümündeyim. İkide bir telefonu güncelle diyor ama yavaşlayacağı için güncellemiyorum.
Bende XS Max var hala iOS 15.6 sürümündeyim. İkide bir telefonu güncelle diyor ama yavaşlayacağı için güncellemiyorum.
RoleAlert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #15 swysq dedi: Bende XS Max var hala iOS 15.6 sürümündeyim. İkide bir telefonu güncelle diyor ama yavaşlayacağı için güncellemiyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke bende senin kadar zeki olsaydım da iOS 15 de bıraksaydım
swysq dedi: Bende XS Max var hala iOS 15.6 sürümündeyim. İkide bir telefonu güncelle diyor ama yavaşlayacağı için güncellemiyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke bende senin kadar zeki olsaydım da iOS 15 de bıraksaydım
swysq Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 273 Çözümler 2 13 Eylül 2023 #16 RoleAlert dedi: Keşke bende senin kadar zeki olsaydım da iOS 15 de bıraksaydım Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir şekilde performans düşüklüğü yaşadın mı?
RoleAlert dedi: Keşke bende senin kadar zeki olsaydım da iOS 15 de bıraksaydım Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir şekilde performans düşüklüğü yaşadın mı?
RoleAlert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #17 swysq dedi: Gözle görülür bir şekilde performans düşüklüğü yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Animasyon kasması var ve Geekbench skorunda düşmeler.
swysq dedi: Gözle görülür bir şekilde performans düşüklüğü yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Animasyon kasması var ve Geekbench skorunda düşmeler.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #18 RoleAlert dedi: Animasyon kasması var ve Geekbench skorunda düşmeler. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığınız ne durumda ?
RoleAlert dedi: Animasyon kasması var ve Geekbench skorunda düşmeler. Genişletmek için tıkla... Pil sağlığınız ne durumda ?
RoleAlert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #19 epimedium dedi: Pil sağlığınız ne durumda? Genişletmek için tıkla... Pili bu yüzden değiştirdim fakat hız konusunda değişen bir şey olmadı.
epimedium dedi: Pil sağlığınız ne durumda? Genişletmek için tıkla... Pili bu yüzden değiştirdim fakat hız konusunda değişen bir şey olmadı.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #20 RoleAlert dedi: Pili bu yüzden değiştirdim fakat hız konusunda değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmalarda çok bir fark göremedim temiz kuruluma ve yeni bataryaya rağmen kasıyorsa garip.
RoleAlert dedi: Pili bu yüzden değiştirdim fakat hız konusunda değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmalarda çok bir fark göremedim temiz kuruluma ve yeni bataryaya rağmen kasıyorsa garip.